Madwalk 2023: Η εμφάνιση του Μικέλε Μορόνε και η… «καλησπέρα» στα ελληνικά – Βίντεο

Madwalk 2023: Ο Μικέλε Μορόνε έκανε εντυπωσιακό φινάλε στο κλείσιμο της μεγάλης βραδιάς, αφιερωμένη στην μόδα και τη μουσική!

Ο γοητευτικός Ιταλός ταξίδεψε στη χώρα μας προκειμένου να βρεθεί ως super guest star στην μεγάλη βραδιά των Madwalk 2023 στο Tae Kwon Do.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο  ίδιος καλησπέρισε στα ελληνικά την παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά, μαζί με το κοινό που βρέθηκε κάτω από το stage. 

Ο Μικέλε Μορόνε έκανε closing act ερμηνεύοντας το «Sweet Dreams»  ξεσηκώνοντας το κοινό, φορώντας blue jean και λευκό αμάνικο t-shirt.  Δες ΕΔΩ το βίντεο του TLIFE με τον Μικέλε Μορόνε

Ποιος είναι ο Μικέλε Μορόνε

Ο Μικέλε Μορόνε γεννήθηκε στο Reggio Calabria της Ιταλίας. Ο μπαμπάς του ήταν οικοδόμος και η μητέρα του μοδίστρα, ενώ έχει και άλλες τρεις αδελφές που είναι μεγαλύτερες από εκείνον.

Ο Μικέλε Μορόνε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν ήταν 11 ετών όταν είδε μία από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική σε ένα θέατρο στην πόλη της Παβίας και ξεκίνησε την καριέρα του το 2011, παίζοντας τον ρόλο του Riccardo στη «Δεύτερη ευκαιρία»

Ο Μικέλε Μορόνε είναι επαγγελματίας κιθαρίστας και τραγουδιστής. Έμαθε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 25 ετών παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube.

Ο Μικέλε Μορόνε παντρεύτηκε τη Rouba Saadeh, μια Λιβανέζα στυλίστρια, το 2014. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στην Ιταλία και τον Λίβανο, ωστόσο το  2018 χώρισαν, ωστόσο στα χαρτιά παραμένουν παντρεμένοι.

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

 

Read More

And More