Exclusive pics!

Madwalk: Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη μαζί στις πρόβες του λαμπερού show μόδας

Αμέσως μετά τα Mad VMA 2020 σειρά έχει το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Την επετειακή εκδήλωση των 10 χρόνων θα παρουσιάζει η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά!

Το απόλυτο Fashion Music Project επιφυλάσσει μοναδικά, ανατρεπτικά catwalks από γνωστούς σχεδιαστές και άκρως πρωτότυπα performances, με γνωστούς καλλιτέχνες που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον προσεχή Γενάρη στο Mega! Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες σε πυρετώδεις ρυθμούς, με τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz να δίνουν το παρών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε να περπατάνε στην πασαρέλα του φαντασμογορικού show είναι και αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους του φετινού GNTM. Δυο από αυτούς είναι και ο Αιμιλιάνο Μάρκου με την Μαριαγάπη Ξυπόλια με την οποία όπως έχουν παραδεχτεί είναι ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τα δυο παιδιά έξω από το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας όπου θα πραγματοποιηθούν φέτος τα MadWalk, τα οποία φαίνονταν να είναι σε πολύ καλή διάθεση και έτοιμα να δώσουν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Read More

And More