Madwalk: Οι εκρηκτικές στιγμές που μας έμειναν αξέχαστες από το διάσημο fashion music project

Η αντίστροφη μέτρηση για το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project πρόκειται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες.

Το αγαπημένο show που ενώνει τη μόδα με τη μουσική έρχεται απόψε μέσα συχνότητα του Mega στις 21:00 και γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας. Η Βίκυ Καγιά είναι η παρουσιάστρια της μοναδικής βραδιάς ενώ τον παλμό του backstage θα μεταφέρει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. 

Πάρε μια γεύση απ’ όσα θα δούμε απόψε το βράδυ:

Λίγο πριν προβληθούν τα Madwalk  2020, το TLIFE συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές των προηγούμενων χρόνων. Εντυπωσιακά acts, σέξι εμφανίσεις και μοναδικές ερμηνείες από το 2011 μέχρι σήμερα.

Τάμτα 2011 και 2020

Η Τάμτα έκανε τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις τόσο το 2011 που παρουσίασε το show με τη Βίκυ Καγιά και άνοιξε το show τραγουδώντας “Tonight”, σε συνεργασία με τους Playmen και τον Claydee, όσο και φέτος το 2020 με την επική εμφάνισή της, πάνω σε ξυλοπόδαρα και ερμήνευσε το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou 

2011

2011

 

2020

Βίκυ Καγιά – 2011

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο το 2011 έκανε catwalk στο πλευρό του Σάκη Ρουβά με τη Celia Kritharioti ως… “μαύρος άγγελος”. Έχοντας μακριά ξανθιά μαλλιά και φορώντας μαύρα εσώρουχα η Βίκυ Καγιά έκλεψε την παράσταση με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δούκισσα Νομικού – 2012

Το 2012 η ξανθιά παρουσιάστρια περπάτησε για τη Celia Kritharioti έχοντας cupcakes στο στήθος της και φορώντας μία ροζ μικροσκοπική φούστα, υπό τους ήχους του τραγουδιού της Demy και του Μηδενιστή “Μια ζωγραφιά”. Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού αποτελεί μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.

Ελένη Φουρέιρα – 2013

Η εκρηκτική τραγουδίστρια το 2013 έκανε μία ανατρεπτική και πρωτότυπη εμφάνιση στο fashion music project. Όπως θα δεις, η χορογραφία την ήθελε να φλερτάρει έντονα με τις χορεύτριες γύρω της.

Δούκισσα Νομικού – 2014

Το 2014 η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε για πρώτη φορά να αναλάβει το ρόλο της τραγουδίστριας και να ερμηνεύσει με τον δικό τη τρόπο ένα τραγούδι της Britney Spears κερδίζοντας πολύ κολακευτικά σχόλια. Δεν θα γινόταν, λοιπόν, να λείπει από αυτή τη λίστα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – 2015

Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε το show της Celia Kritharioti ντυμένη νυφούλα και εντυπωσίασε! Στο πλευρό της ήταν το συγκρότημα Boys+Noise αλλά και ο Mike.

Αθηνά Οικονομάκου – 2016

Σε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, η Αθηνά Οικονομάκου το 2016 “έβαλε” φωτιά στην πασαρέλα του Madwalk. Η γνωστή ηθοποιός τραγούδησε “Whole Lotta Love” και χόρεψε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Μπέττυ Μαγγίρα – 2017

Το 2017 η Μπέττυ Μαγγίρα τραγουδά “Crazy in love” φορώντας εσώρουχα και κόβει την ανάσα με το καλογυμνασμένο κορμί της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου – 2018

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αν και μετρά αρκετές συμμετοχές στα Madwalk, η εμφάνισή της το 2018 ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές. Η ίδια ερμηνεύει το “New Rules” για τη σειρά ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ και ξεσηκώνει τους πάντες με το χορό και την ενέργειά της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – 2019

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η παρουσιάστρια του περσινού Madwalk. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να μας δείξει ακόμα μια πλευρά της και έτσι εμφανίστηκε στην πασαρέλα τραγουδώντας μαζί με τον FY το “Δεν με θέλουν”. Ομολογουμένως, το εν λόγω ντουέτο μας εξέπληξε, ενώ το μοντέλο απέδειξε πως τα πάει αρκετά καλά με το χορό και το τραγούδι.

Read More

And More