Maestro: Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς απόλαυσαν την Κλέλια Ανδριολάτου στο θέατρο – Φωτογραφίες

Την Κλέλια Ανδριολάτου πήγαν να απολαύσουν στο θέατρο οι συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη και ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκαν στο «Θέατρο Τέχνης – Κάρολος Κουν» προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι δυο χέστηδες» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου.

Οι ηθοποιοί που έχουν δέσει αρκετά και έχουν γίνει μια παρέα, απόλαυσαν τη συνάδελφο τους στο θεατρικό σανίδι, ενώ μετά το τέλος της παράστασης πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ορέστης Χαλκιάς, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρία Καβογιάννη

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το μέλλον της Καικίλια κρέμεται από δύο…χέστηδες. Από τη μια ο πατέρας της Τιμποντιέ, που δεν μπορεί ποτέ να πει όχι κι έτσι δεν τολμά να αρνηθεί το χέρι της σε έναν αλαζόνα και δόλιο προικοθήρα, τον Γκαραντού. Από την άλλη, ο αγαπημένος της Φρεμισέν που είναι τόσο ντροπαλός που δεν τολμά να της κάνει πρόταση γάμου.

«Μα τι θα απογίνει αυτό το κορίτσι;» αναρωτιέται ακόμα και η υπηρέτρια Αννέτα. Πώς θα καταφέρει να παντρευτεί τον άντρα που αγαπά; Ευτυχώς χάρη στην αποφασιστικότητά της, αλλά και χάρη σε μια ανατροπή της μοίρας που αποκαλύπτει ότι ο προικοθήρας είναι ένας βίαιος άνθρωπος που είχε φυλακιστεί επειδή χτύπησε την πρώτη του γυναίκα, η Καικίλια θα πάρει την κατάσταση -αλλά και τον εαυτό της- στα χέρια της…

Κλέλια Ανδριολάτου

Φωτογραφίες: NDP/Έλλη Πουπουλίδου

Read More

And More