Mariah Carey: Η αδερφή της, της έκανε μήνυση ύψους 1εκ. ευρώ

Στα δικαστήρια θα βρεθεί η Mariah Carey απέναντι στην αδερφή της Alison καθώς η δεύτερη έκανε μήνυση στην τραγουδίστρια ζητώντας αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για όσα υποστήριξε η ίδια στην βιογραφία της.

Η Alison Carey διαμαρτύρεται για όσα την κατηγορεί η τραγουδίστρια στο βιβλίο της. Συγκεκριμένα η Mariah αναφέρει πως η μεγαλύτερη αδερφή της επιχείρησε να της δώσει υπνωτικά χάπια, της έριξε καυτό τσάι, ενώ επιχείρησε να την πουλήσει σε προαγωγό όταν ήταν ακόμη μόλις 12 ετών.

Η βιογραφία κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τίτλο «Το νόημα της Μαράια Κάρεϊ» Η κατά 8 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της Μαράια Κάρεϊ, ήταν 20 ετών όταν φέρεται να διέπραξε τις ενέργειες αυτές σε βάρος της τραγουδίστριας. Σήμερα, η Άλισον χαρακτηρίζει τα όσα περιγράφονται στο βιβλίο «εξοργιστικά» και υποστηρίζει ότι είχαν στόχο να «την εξευτελίσουν και να την ντροπιάσουν» προκειμένου να γίνει πρωτοσέλιδο και να προωθήσει πιο εύκολα το βιβλίο της.

 

 

 

 

 

Η Άλισον ζητά από την Μαράϊα Κάρεϊ σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ (1,2 εκατ. δολάρια) ως αποζημίωση για «άκαρδο, μοχθηρό, εκδικητικό και απόλυτα αχρείαστο δημόσιο εξευτελισμό».

 

Read More

And More