MasterChef: Ξεσπά ο Μάριος Λιόλιος – «Θα αρχίσω να χτυπάω συγκεκριμένα άτομα»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μάριος Λιόλιος από την ημέρα που αποχώρησε από το MasterChef ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ενώ από τότε οι σχέσεις τους με τους υπόλοιπους παίκτες είναι στα κόκκινα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/3 μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας όπου οι παίκτες μαγείρεψαν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για 100 πρόσφυγες, ο Μάριος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Για να πω την αλήθεια δεν είχα όρεξη να μαγειρέψω στην ομαδική δοκιμασία μέχρι που έμαθα τον σκοπό που μαγειρεύουμε. Δε μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ο Γρηγόρης από την αρχή είχε φάει πολλά «χτυπήματα» στον διαγωνισμό.

Έχω μείνει εγώ και μάλλον θα αρχίσω να «χτυπάω» συγκεκριμένα άτομα όπως η Φανή, ο Νικήτας, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν. Ο Νικήτας μας έχει χτυπήσει γενικά. Υπάρχει ζήλια εδώ μέσα, γιατί πολλοί πέφτουν στο τρυπάκι και πιστεύουν ότι όλη τους η ζωή είναι εδώ μέσα. Κάνουν τα πάντα απλά για να φανούν και να πάνε παρακάτω.

Δεν μπορώ να είμαι με την Ελπίδα όπως ήμουν με τον Γρηγόρη. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ ως αρχηγό μας. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Νικήτας θα είναι ανταγωνιστικός ως αρχηγός και θα μπορέσει να διαχειριστεί μια ομάδα», δήλωσε εκνευρισμένος  ο Μάριος.

Read More

And More