MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο σύντροφός της μιλά για τη μεγάλη νίκη και την πρόταση γάμου

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5! Η 27χρονη σεφ κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο και κατακτήσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef. Στο πλευρό της, υπερήφανοι για εκείνοι, βρίσκονταν από την αρχή μέχρι το τέλος η μητέρας, αλλά και ο επί δύο χρόνια σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης.

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου”, μετά το τέλος του τελικού, μη κρύβοντας τη χαρά του για τη νίκη της αγαπημένης του, Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Ο Χρήστος Καλομοίρης αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν μέχρι το τέλος της διαδικασίας, ενώ συνεχάρη και δημόσια το κορίτσι του για την άριστη προσπάθεια.

“Το κορίτσι μας τρέλανε, είναι αστέρι! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν και γι’ αυτό που κατάφερε να κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τρελό αυτό το πράγμα. Είχα αγωνία και άγχος γιατί κρίθηκε στο πόντο το σκορ. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μου φάνηκε φοβερή, της βγάζω το καπέλο. Τώρα στο σπίτι θα την ξεκουράσω εγώ, θα βάζω σκούπα, πλυντήριο, όλα εγώ. Βασίλισσα θα την έχω, όπως της αρμόζει”, ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Καλομοίρης.

Όσον αφορά στον πολυσυζητημένο γάμο τους, ο Χρήστος Καλομοίρης δήλωσε: “Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν και οι δύο είχαμε πάει για σεζόν στη Μύκονο. Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στη Μαργαρίτα. Αν δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα, θα με λιθοβολήσουν…”.

 

Διάβασε ακόμα: MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη

 

Στα σχέδια του ζευγαριού φαίνεται να είναι το άνοιγμα ενός ζαχαροπλαστείου, όπως αποκάλυψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. 

Λίγη ώρα μετά από το τέλος του τελικού του MasterChef, ο Χρήστος Καλομοίρης δημοσίευσε στο προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη μεγάλη νικήτρια, γράφοντας: “Συγχαρητήρια στο ωραιότερο πλάσμα του κόσμου!”.

Read More

And More