MasterChef – Σερόπ: “Δεν περίμενα να δω τέτοια ίντριγκα, ήταν διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε”

Στην “Φωλιά των Κου-Κου” μίλησε σήμερα το πρωί ο Σερόπ, ο παίκτης που αποχώρησε χθες από το MasterChef. O νεαρός επίδοξος σεφ που είναι ο πρώτος που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μαγειρικής ανέφερε πως το άγχος του ήταν αυτό που επηρέασε σημαντικά την απόδοσή του ενώ σχολίασε και τα όσα είπε η συμπαίκτριά του Μαρίνα για τη βοήθεια που δεν του έδωσε ο Στέφανος.

“Ήταν μια πολλή όμορφη εμπειρία. Γέλασα και εγώ λίγο με μένα για το πόσο αγχωμένος μπορούσα να φαίνομαι… Ο Στέφανος αν παρατηρήσετε σε πολλά πλάνα του έκανα νόημα να σταματήσει, προσπαθούσε να με βοηθήσει πάρα πολύ όπως και ο Αλέξανδρος. Ήταν μαζί μου σε όλη τη διαδικασία, μαγειρεύανε και εκείνη μαζί μου και περνάγανε μαζί μου όλο αυτό που πέρναγα εγώ. Απορώ γιατί να πεις κάτι τόσο κακό για κάποιον όπως αυτά που είπε η Μαρίνα για τον Στέφανο…” είπε.

Στη συνέχεια δε, σχολίασε και τις ίντριγκες που ήδη έχουν ξεκινήσει μέσα στο παιχνίδι κάτι που όπως λέει δεν είχε πάρει χαμπάρι μέσα στο σπίτι.

“Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Διονύσης με τον Γιάννη είχαν τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον Στέφανο. Ίσως τον βλέπουν παραπάνω ανταγωνιστικά απ’ όσο θα έπρεπε. Καλώς ή κακώς θα ζήσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, οπότε καλό θα ήταν να μην υπάρχει αυτή η ίντριγκα που είδα. Δεν περίμενα να το δω αυτό. Ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούσαμε στο σπίτι” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More