Masterchef: Νέος κύκλος με τρεις μπαμπάδες – Οι αλλαγές στη ζωή των κριτών του ριάλιτι μαγειρικής

Το Masterchef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας για 7η σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Star. Η νέα χρονιά βρίσκει και τους τρεις κριτές μπαμπάδες, με την καθημερινότητά τους πλέον να έχει αλλάξει αρκετά. Μια γεύση από τη νέα τους ζωή μας δίνει, με χιουμοριστικό τρόπο και το trailer που έχει κυκλοφορήσει για τη νέα σεζόν του Masterchef με πρωταγωνιστές τους επιτυχημένους chefs, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στο απολαυστικό trailer του Masterchef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης συμβουλεύονται τον έμπειρο πλέον πατέρα τριών παιδιών, Σωτήρη Κοντιζά και διαβάζουν συνταγές στα παιδιά τους για να κοιμηθούν.

«Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή», ακούγεται να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Εγώ και ο Λεωνίδας παίρνουμε πολλές συμβουλές από τον Σωτήρη γιατί είναι έμπειρος μπαμπάς. Και οι δύο τον παίρνουμε τηλέφωνο και τον ρωτάμε πολλά πράγματα που αφορούν το παιδί», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Ιωαννίδης στο “Πρωινό μας”.

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε συνέντευξή του στο Breakfast @ Star, αποκάλυψε: «Στην πραγματική ζωή δε λέω συνταγές στον γιο μου για να κοιμηθεί. Τώρα έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια οπότε, προσπαθώ να τον σπρώξω από τώρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα βέβαια… Προς το παρόν δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας για να πάρω τον Σωτήρη Κοντιζά, είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη».

Λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Masterchef, ας δούμε τις αλλαγές στη ζωή των αγαπημένων chefs και κριτών του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, από τότε που τους γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο γνωστός chef από το 2020 βρίσκεται σε σχέση με την ταλαντούχα ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε έναν γιο που ήρθε στη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου 2022. Στην αρχή προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιώντας ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

Για πρώτη φορά μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους, τον Ιούνιο του 2021, στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση “Προσωπικά”. «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε τότε η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί φαίνεται και από τις κοινές τους αναρτήσεις στα social media συνοδευόμενες από σχόλια με το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτουν και οι δύο. Επίσης, τόσο ο γνωστός σεφ, όσο και η ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα.

Πλέον βιώνουν μια νέα καθημερινότητα ως γονείς κρατώντας στην αγκαλιά τους τον 3,5 μηνών γιο τους. «Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο, ώστε να το έχω χωνέψει», δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του.

Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ευχάριστη είδηση της γέννησης του γιου του έγινε γνωστή ξαφνικά, τον περασμένο Μάιο. «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Όταν πήρα το παιδί για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος», εξομολογήθηκε ο τρισευτυχισμένος πατέρας Πάνος Ιωαννίδης.

«Γενικότερα με την προσωπική μου ζωή είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να την εμφανίζω δημόσια. Ήμουν έξω από τον τοκετό. Θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος από τον μπαμπά της μαμάς του. Όλα τέλεια. Δεν μίλησε κανείς για γάμο. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Δεν είπα τίποτα για γάμο. Αυτά είναι λίγο προσωπικά, δεν θα ήθελα να το αναλύσω. Είναι πολύ νωρίς αυτό για δεύτερο παιδί. Έχει ο Θεός. Ελπίζω να μοιάσει στη μαμά του γιατί είναι πολύ όμορφη» είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Πάνος Ιωαννίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου του.

Αργότερα σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot, ο γνωστός σεφ είχε μιλήσει για τη σχέση του με την σύντροφό του και τις αλλαγές στη ζωή του με τον ερχομό του γιου του. «Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» εξομολογήθηκε ο κριτής του Masterchef.

Η ευτυχία του Πάνου Ιωαννίδη πλέον δεν κρύβεται και σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη αναφέρεται με ενθουσιασμό στη νέα του ζωή ως πατέρας. «Αλλάζω πάνες, τα πάντα κάνω. Και φτιάχνω πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ-μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», είχε πει στο πρωινό του Star.

«Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με αγχώνει. Το μόνο που με αγχώνει και με άγχωνε πάντα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά με τη σύζυγό μου έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις», είχε εξομολογηθεί σε άλλες δηλώσεις του στο Happy Day, ο γνωστός σεφ λίγο πριν επιστρέψει στο Masterchef.

Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι πατέρας τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την αγαπημένη του σύζυγο, Δέσποινα.

O γνωστός σεφ είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του: «Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου. Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ’ ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας.

Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο ευτυχισμένος πατέρας μοιράζεται αρκετές φορές, μέσα από τα social media, στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά του, την 6χρονη Αριάννα-Τσιχίρο, τον 3χρονο Κένζι και την 1 έτους μικρότερη κόρη του. Μάλιστα, κάποιες φορές, ο γνωστός σεφ παίρνει μαζί του τα παιδιά του στα γυρίσματα του Masterchef.

«Είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι πάντα σίγουρος. Όταν είναι να δοκιμάσω ή να μη δοκιμάσω κάτι, επιλέγω συνήθως να δοκιμάσω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε απωθημένα», έχει δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς για τις αποφάσεις που πήρε στη ζωή του.

Πλέον ως πιο έμπειρος πατέρας, ο Σωτήρης Κοντίζας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Δέσποινα συμβουλεύουν τους καλούς τους φίλους και κριτές του Masterchef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη σε ότι χρειαστούν στην νέα τους καθημερινότητα ως γονείς. Έτσι και το trailer για το Masterchef7 μας προετοιμάζει για μια χρονιά γεμάτη μαγειρικές εκπλήξεις με τρεις μπαμπάδες.

Read More

And More