Matthew Perry: Η Adele σταμάτησε το show της για να μιλήσει για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού

Σαν «ψέμα» ακούγεται η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry, ο γνωστός σε όλους Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, η αστυνομία βρήκε τον Matthew Perry νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Los Angeles, και έτσι ο Chandler από τα Φιλαράκια δεν είναι πια μαζί μας.

Μάλιστα, χθες βράδυ Σαββάτου που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, η Adele σταμάτησε το show της στο Las Vegas για να μιλήσει για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια σημείωσε πόσο περίεργο της φαίνεται το γεγονός ότι κάποιος που δεν συνάντησε ποτέ από κοντά την έκανε να γελά και έφερνε τόση χαρά στη ζωή της. 

«Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Adele.

 

Read More

And More