Megan Fox – Machine Gun Kelly: «Σύννεφα» στη σχέση τους; Η αμήχανη στιγμή που πυροδότησε τις φήμες

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της διεθνούς showbiz που δεν κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι, χαρίζοντας συνεχώς άκρως καυτά κοινά ενσταντανέ. 

Ωστόσο οι θαυμαστές του ζευγαριού – που ετοιμάζονται να παντρευτούν –  έχουν μείνει ανήσυχοι από ένα βίντεο που δείχνει ότι υπάρχει μια παγωμάρα μεταξύ τους, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Daily Front Row στο Los Angeles.

Tο ζευγάρι προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του, αφού η Megan Fox φάνηκε να σνομπάρει τον αρραβωνιαστικό της από τη δημόσια κίνησή του να της δείξει την αγάπη του, κάτι που – μέχρι τώρα – ήταν συνηθισμένη εικόνα και για τους δύο.

Την ώρα που ο καλλιτέχνης πάει να φιλήσει την αρραβωνιαστικιά του, αυτή φαίνεται να τραβιέται και να τον κοιτάει με ένα αυστηρό βλέμμα ενώ δεν απαντάει στο φιλί του. Στη συνέχεια, η ηθοποιός προχωρά στο κόκκινο χαλί μπροστά από τον αρραβωνιαστικό της, αφήνοντάς τον να πίνει το ποτό του πίσω της, δείχνοντας ελαφρώς αμήχανος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Footwear News (@footwearnews)

Στο βίντεο που φαίνεται η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού, έπεσε «βροχή» από σχόλια, με τον κόσμο να λέει «ωχ ήταν όντως πολύ αναστατωμένη» ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε «η περίοδος του μήνα του μέλιτος τελείωσε, η πραγματικότητα είναι τώρα στο προσκήνιο».

Φωτογραφία: Splash/Ideal Image

Read More

And More