Meghan Markle: Η γνωριμία με την βασίλισσα και το ακριβό δώρο – Πληρώθηκαν για τη συνέντευξη;

Η πιο πολυσυζητημένη συνέντευξη των τελευταίων ετών προβλήθηκε εχθές το βράδυ, με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις. Το ζευγάρι «έσπασε» τη σιωπή του και πέταξε «βόμβες». Αποκάλυψαν τον ρατσισμό που δέχτηκαν από το Παλάτι για το χρώμα του δέρματος του γιου τους, τον μυστικό τους γάμο, το φύλο του δεύτερου μωρού και πολλά πολλά ακόμα…

Στις 16:00 ακριβώς η συνέντεξη της Δούκισσας και του Δούκα του Sussex προβλήθηκε αποκλειστικά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 και έτσι είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε ολόκληρη. Η Meghan Markle, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και την πρώτη τους γνωριμία.

«Δεν υπήρχε μεγάλη επισημότητα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με την μεγαλειότατη. Θα πηγαίναμε για φαγητό στο Royal Lodge όπου μένουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ο Άντριου, η Φέργκι. Η Μπεατρίς μένει αρκετό χρόνο εκεί. Με τη Γιουτζίνι γνωριζόμασταν πριν γνωρίσω τον Χάρι οπότε ήταν οικεία τα πρόσωπα. Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι. Η βασίλισσα είχε πάει σε μία εκκλησιαστική λειτουργία στο Ουίνδσορ και θα ήταν στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο και είπε “Η γιαγιά μου είναι εκεί και θα την γνωρίσεις”. Είπα “Τέλεια αγαπούσα την γιαγιά μου”. Τότε με ρώτησε ο Χάρι “Ξέρεις πώς να υποκλίνεσαι;”. Απόρησα. Νόμιζα ότι αυτό συμβαίνει εκτός οικογένειας, ότι αυτό ήταν μέρος της εθιμοτυπίας. Δεν περίμενα ότι συμβαίνει εντός της οικογένειας. Του απάντησα μα είναι η γιαγιά σου και είπε “Είναι η Βασίλισσα”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα. Υποκλίνεσαι βαθιά ως ένδειξη σεβασμού» αποκάλυψε η Meghan.

Μάλιστα, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο παρασκήνιο με την Βασίλισσα της Αγγλίας: “Υπάρχει η οικογένεια και υπάρχουν και τα άτομα που διοικούν τον θεσμό. Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα, πρέπει να μπορείς να τα διαχωρίσεις. Γιατί, η βασίλισσα για παράδειγμα, μου συμπεριφερόταν πάντα υπέροχα. Κάναμε μια από τις πρώτες κοινές μας εμφανίσεις, μου ζήτησε να τη συνοδέψω στο τρένο. Φάγαμε πρωινό μαζί και μου έκανε ένα υπέροχο δώρο. Λάτρευα τη συντροφιά της. Το δώρο ήταν ένα ζευγάρι υπέροχα μαργαριταρένια σκουλαρίκια με το κολιέ τους. Και θυμάμαι που είμαστε στο αμάξι και πηγαίναμε από την μία υποχρέωση στην άλλη και έχει μια κουβέρτα που ρίχνει στα γόνατά της για να ζεσταίνεται. Έκανε ψύχρα και μου λέει “Meghan έλα”. Και σκέπασε και τα δικά μου γόνατα. Πολύ ευγενικό. Με έκανε να θυμηθώ τη δική μου γιαγιά”.

Μάλιστα, η Oprah Winfrey και η Meghan Markle, αποκάλυψαν πως το ζευγάρι δεν πληρώθηκε για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More