Βόμβες!

Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Ο ρατσισμός στο Παλάτι, το φύλο του μωρού και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αναμφίβολα, θα συζητιέται για πολύ καιρό. Το ζευγάρι «έσπασε» τη σιωπή του και πέταξε «βόμβες». Αποκάλυψαν τον ρατσισμό που δέχτηκαν από το Παλάτι για το χρώμα του δέρματος του γιου τους, τον μυστικό τους γάμο, το φύλο του δεύτερου μωρού και πολλά πολλά ακόμα…

Ο μυστικός γάμος: Όπως είπε η Μέγκαν, τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Το πιστοποιητικό του γάμου τους κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Η κρατική ασφάλεια και το δέρμα του Άρτσι: Όσο βρισκόταν ο Άρτσι στην κοιλιά της, η Μέγκαν είπε ότι της ανακοινώθηκε από το Παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα έχει κρατική ασφάλεια. Έτσι αποφάσισαν να μην έχει πριγκιπικό τίτλο. Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η 39χρονη πρώην ηθοποιός, στο Παλάτι έτρεμαν τι χρώμα θα είναι το δέρμα του Άρτσι.
Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

Ο Τύπος: «Όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, στο Παλάτι δεν έκαναν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο. Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο», είπε η Μέγκαν που αποκάλυψε ότι περιμένουν κοριτσάκι και θα έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι.

Στο χείλος του γκρεμού η Μέγκαν: «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχε άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν. Του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας… Το λέω αυτό τώρα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα να ζητήσω και την αρνήθηκαν».

Read More

And More