Mente Fuerte: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι plus size μ@@@άρα»

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte μίλησε στο Nitro για όλα. Έχοντας χάσει πια 40 κιλά, ο γνωστός τράπερ μίλησε στη δημοσιογράφο Δανάη Πάλμου για την αλλαγή στην εμφάνισή του και εξομολογήθηκε πώς θεωρεί την Κατερίνα Ζαρίφη πολύ σέξι γυναίκα.

Η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο. ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα.

-Συχνά ακούμε πολλά στερεότυπα μέσα από το κομμάτια της τραπ, όπως ότι μια γυναίκα πρέπει να σηκώνει κιλά για να είναι θελκτική.

Τα στερεότυπα υπάρχουν στην κοινωνία μας. Όταν δεις κάποιον σε ένα κλαμπ θα κοιτάξεις το σώμα του, την επόμενη μέρα θα κρίνεις αν είναι καλό παιδί. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα στερεότυπα. Για παράδειγμα την Κατερίνα Ζαρίφη, που είναι μια juicy γυναίκα, την θεωρώ πολύ σέξι γυναίκα. Με το χιούμορ και τον τύπο της σε κερδίζει. Είναι και όμορφη, απλά δεν έχει τα πρότυπα του μοντέλου. Είναι Plus size μ@@@άρα!

-Δεν πιστεύεις όμως ότι ένα νέο κορίτσι μπορεί να επηρεαστεί;

Μπορεί αλλά για αυτό δεν φταίει ο καλλιτέχνης. Αν ακούς κάποιον να λέει ότι παίρνει ναρκωτικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας να το κάνεις. Και εγώ τα άκουγα μικρός, αλλά δεν τα έκανα. Σίγουρα δεν είμαστε καλά πρότυπα, αλλά δύσκολα βρίσκεις καλά πρότυπα στη showbiz.

 

Read More

And More