My Style Rocks: Από την πασαρέλα στις πρώτες φωτογραφίες με τα μωρά τους – Οι πρώην παίκτριες που έγιναν μητέρες

Το φετινό My Style Rocks φτάνει στην τελική ευθεία, με τις διαγωνιζόμενες να ανυπομονούν για την μεγάλη μέρα του τελικού που θα καθορίσει και τη νικήτρια, η οποία θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, αρκετές είναι οι πρώην παίκτριες του reality μόδας του ΣΚΑΪ, οι οποίες εξακολουθούν να μας απασχολούν μέχρι και σήμερα, είτε μέσα από τις τηλεοπτικές τους δηλώσεις, είτε από τις αναρτήσεις στα social media.

Κάποιες συνέχισαν την πορεία τους στον χώρο της μόδας, ενώ κάποιες άλλες έδωσαν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή, ξεκινώντας το δικό τους ταξίδι στη μητρότητα.

Ιωάννα Τούνη

Το πρώτο της παιδί γέννησε τον περασμένο Ιανουάριο η Ιωάννα Τούνη. Μπορεί σήμερα η ίδια να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις Ελληνίδες Influencers ωστόσο το ευρύ κοινό τη γνώρισε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

«Η ζωή μου άλλαξε πολύ. Ό,τι είχα μάθει να κάνω, τώρα πρέπει να μάθω να το κάνω με διαφορετικό τρόπο… Νιώθω σίγουρα πολύ διαφορετική και οφείλω να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου για να λαμβάνει αυτή τη σιγουριά και ο γιος μου και μεγαλώνοντας να γίνει ένας αυτόνομος, υπεύθυνος και καλός άνθρωπος», ανέφερε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Ιωάννα Σιαμπάνη

Τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στον σύζυγο και τον γιο τους, απολαμβάνει η Ιωάννα Σιαμπάνη. Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks τον Ιούλιο του 2022 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ενώ λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν τον γιο τους Φώτη.

Το ζευγάρι βάπτισε τον γιο του με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς ο λαϊκός τραγουδιστής συνδέεται με μια μακροχρόνια φιλία με τον επιχειρηματία. «Είναι και οι δυο πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν σε πάρα πολλούς θρησκευτικούς προορισμούς μαζί», δήλωσε πρόσφατα η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Σοφία Λεοντίτση

Μαμά δύο αγοριών η Σοφία Λεοντίτση. Η πρώην διαγωνιζόμενη που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, μετά τον χωρισμό από τον πρώτο της σύζυγο, γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή, ενώ σήμερα είναι παντρεμένη με τον Τόλη Χριστοφοράκη. Το ζευγάρι τον περασμένο Οκτώβριο απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη (@sofia.leontitsi)

Όσο για την κόντρα της με την Ιωάννα Τούνη την περίοδο που συμμετείχαν στο My Style Rocks:

«Πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα, αλλά δεν το έκανα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει σχέση με έναν άνθρωπο και υπάρχει ένα αρνητικό παρελθόν – είμαι κι ένας άνθρωπος που εγώ μπορεί να ξεχάσω σε ένα λεπτό τα πάντα- φτάνει να δω και απ’ την άλλη πλευρά την διάθεση ότι αναγνωρίζει κάποια από τα λάθη», είχε απαντήσει σε δηλώσεις της στο Open.

Τζώρτζια Βαϊνά

 

Στιγμές ευτυχίας για την Τζώρτζια Βαϊνά και την 2,5 ετών σήμερα κόρη της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Ιούνιο του 2022 τον σύντροφό της, Νίκο Δρούγκα, ενώ είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος τους.

«Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας» είχε αποκαλύψει η Τζώρτζια Βαϊνά.

Έφη Γκούτα

 

Φωτογραφίες από τις στιγμές με τον γιο της, μοιράζεται στα social media και η Έφη Γκούτα. Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks τον Σεπτέμβριο του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Πέρα λοιπόν από το κομμάτι της μόδας, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, μια γυναίκα πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της και το πρόσωπο της. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και με το κομμάτι του μακιγιάζ ώστε να γίνω ακόμα καλύτερη σε αυτό που κάνω», είχε δηλώσει η Έφη Γκούτα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@efigkouta)

Τζούλια Κόλλια

 

Από τις πιο νέες μανούλες η Τζούλια Κόλλια! Μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας δίπλα στον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και είμαι πάρα πολύ καλά. Μου έκανα επισκληρίδιο και όλα κύλησαν πολύ ομαλά. Ο σύζυγός μου ήταν παρών στη διαδικασία τοκετού. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Τώρα περιμένουμε να πάρουμε το εξιτήριο και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας», δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE η Τζούλια Κόλλια λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Μπορεί να μη νίκησαν στο My Style Rocks αλλά σίγουρα κέρδισαν τόνους… ευτυχίας στις προσωπικές ζωές τους!

Read More

And More