My Style Rocks: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι νικήτριες της εκπομπής μόδας

Πρεμιέρα σήμερα στις 17:00 για το My Style Rocks το οποίο επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με την Κατερίνα Καραβάτου.

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το style τους.



Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

My Style Rocks 1 – Ραμόνα Βλαντή

Η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks παραμένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην κοσμική – νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, καθώς συχνά την βλέπουμε σε event μόδας και εμπορικά καλέσματα, όπου και θα συζητηθεί, είτε με για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, είτε για τις έντονες δηλώσεις της που αφορούν πρόσωπα της μόδας και παίκτες ριάλιτι σόου.

 

Μετά το My Style Rocks η Ραμόνα Βλαντή συμμετείχε για πρώτη φορά ως μέλος κριτικής επιτροπής στο Style Me Up στην καθημερινή εκπομπή μόδας του Open με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Έκτοτε το όνομά της ακούστηκε αρκετές φορές για υποψήφιες θέσεις σε πάνελ και εκπομπές, ωστόσο η ίδια είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να επιστρέψει στο My Style Rocks, αυτή τη φορά ως κριτής.

«Τα δοκιμαστικά μου τα έχω περάσει. Εγώ ξέρω τι νούμερα μπορώ να φέρω, εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι έχω όλο το πακέτο. Το έχω αποδείξει κιόλας ότι έχω το πακέτο, γιατί πρέπει να έχεις όλο το πακέτο και να είσαι και τηλεοπτικός και να ξέρεις κι από μόδα πραγματικά», είχε δηλώσει η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή σήμερα:

 My Style Rocks 2 – Φωτεινή Τράκα

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Φωτεινή Τράκα.

Η ίδια, όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Acun Media και του ΣΚΑΪ σχετικά με την καθυστέρηση του χρηματικού επάθλου. Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως τόσο το εβδομαδιαίο budget όσο και τα έπαθλα που πήρε ως νικήτρια κάποιων εβδομάδων ξοδεύτηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες των εμφανίσεών της στο My Style Rocks.

«Δεν είναι κάτι που τελικά μου άφησε ευχάριστη ανάμνηση ενώ άνετα θα μπορούσε να έχω», είχε αναφέρει στην κάμερα.

Η Φωτεινή Τράκα σήμερα:

My Style Rocks 3 – Αρετή Λις

Στο τελευταίο My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη, η Αρετή Λις αναδείχθηκε σε μεγάλη νικήτρια της μόδας. Έκτοτε την έχουμε δει σε αρκετά κοσμικά πάρτι και show μόδας, στα οποίο και καταφέρνει να διατηρεί το δικό της – ιδιαίτερο styling.

«Το όνειρο μου είναι να ασχοληθώ με τα ρούχα και με τη μόδα. Τώρα κάνω κάτι projects με τη μετεπώληση κάποιων δικών μου ρούχων. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει καλό styling και χωρίς ακριβά ρούχα. Είναι και θέμα προσωπικότητας το style», δήλωνε η Αρετή Λις μετά τη νίκη της στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ.

Η Αρετή Λις σήμερα:

Φωτογραφίες: Instagram/NDP

Read More

And More