My Style Rocks: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι της – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα γυρίσματα του My Style Rocks είναι εντατικά και οι ρυθμοί μπορεί πολλές φορές να είναι εξαντλητικοί. Το κέφι όμως και η καλή παρέα κάνουν θαύματα και όλοι απολαμβάνουν πραγματικά τη διαδικασία.

Εξάλλου ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης δε συναντιούνται για πρώτη φορά!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τρύπωσε στα γυρίσματα του My Style Rocks και στο καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να ξεκλέψει μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της πανέμορφης κριτή!

Όπως θα δεις στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που σου εξασφάλισε το TLIFE, ο Γιάννης Σίσκος τελειοποιεί το μακιγιάζ και το hair styling της και η ίδια δεν σταματά στιγμή να αστειεύεται μαζί του. Στο καμαρίνι της υπάρχουν αρκετά λουλούδια αλλά κι ένας αναπαυτικός καναπές για τα μικρά break από το γύρισμα.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, κάποια από τα concept που παρουσιάζουν οι διαγωνιζόμενες μοιάζουν να μην υποστηρίζουν επαρκώς τα look που έχουν ετοιμάσει με τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη να βρίσκονται στη δύσκολη θέση της… φειδωλής βαθμολόγησης!

Άλλωστε ο βασικός στόχος της επιτροπής είναι να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες να εξελίξουν το στυλ τους και με αυτή την αφορμή ο Δημήτρης Σκουλός σήμερα σηκώνεται από τη θέση του για να δείξει πώς πρέπει να φοριέται το τζιν αλλά και τα σωστά μεγέθη για το σώμα και το σύνολο που θέλουμε να παρουσιάσουμε.

Η Σελένη Φωτιάδη αντιδρά στην κριτική που δέχεται και απογοητευμένη ξεσπά σε κλάματα ενώ μία διαγωνιζόμενη αναδεικνύεται, για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα, νικήτρια!

Read More

And More