My Style Rocks: Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ειρήνη σε «θερμό» επεισόδιο – «Είσαι αγενής»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης 18/4 το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.. 

Και από αυτό το επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις, αυτή τη φορά όμως, ανάμεσα σε μια διαγωνιζόμενη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Λοιπόν όταν κάνουμε Bollywood σας δώσαμε κάποια στοιχεία για μία θρησκεία. Όταν δεν γνωρίζουμε την φοράμε και για ποιο λόγο και δεν το σεβόμαστε δεν είναι καθόλου σωστό. Ο χριστιανισμός είναι και αυτός μία θρησκεία και άνθρωποι που ασπάζονται τον χριστιανισμό σαν εμένα ας πούμε θα ήθελα να ξέρω τι είναι και για ποιο λόγο το έχεις προσθέσει στην εικόνα σου.

Δεν μου αρέσει καθόλου να φοράς πάνω σου τάματα που αφορούν σε ασθένειες και σε σοβαρά προβλήματα ανθρώπων γιατί όταν έρχεσαι και μου λες εγώ είδα αυτό το κόσμημα και το πέταξα επάνω μου χωρίς να ξέρω τι είναι, με προσβάλει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βάζοντας 1 στην διαγωνιζόμενη.

Τότε η Ειρήνη θέλησε να ρωτήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ποιο λόγο της έβαλε 1 και εκεί ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος.

Ειρήνη: «Δεν μου είπες τον λόγο απλά ξεκίνησες μια εισαγωγή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από ποτέ μιλάμε στον ενικό;». 

Ειρήνη: «Από την αρχή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εσύ μου μιλάς στον ενικό; Η συζήτηση έχει τελειώσεις όπως έχεις καταλάβει έχω βαθμολογήσει». 

Ο Δημήτρης Σκουλός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να εξηγήσει κάποια πράγματα στην Ειρήνη, κυρίως για τον τρόπο τοποθέτησής της.

Read More

And More