Night Out: Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη – «Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο δίπλα στη Φλορίντα»

Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός.  Η πρώτη  συνάντηση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος πέρασε από “ανάκριση”.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως με την Ελεονώρα Μελέτη γνωρίζονται πάνω από δέκα χρόνια και ότι ποτέ δεν έχουν τσακωθεί. Όσο για το πιο είναι το μεγαλύτερο του ελάττωμα, απάντησε πως είναι εγωιστής.

Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, εξομολογήθηκε πως έως τώρα, δύο φορές ερωτεύτηκε πραγματικά. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, καθώς εκμυστηρεύτηκε πως αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένος.

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε και σε πιο πιπεράτες ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν κάνει one night stands και η απάντηση του ήταν θετική.

Κώστας Τσουρός: Η φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη 

Στα πλαίσια του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής, ζήτησε από τον καλεσμένο του να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Κώστα Τσουρό να τηλεφωνήσει στην παρουσιάστρια και να της πει ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στην οποία συνεργάζονται.

Συγκεκριμένα, της είπε πως δεν θέλει πια να κάθεται δίπλα στην Φλορίντα Πετρουτσέλι και ότι επιθυμεί να αλλάξει θέση. Η Ελεονώρα Μελέτη ξαφνιάστηκε με τα όσα της είπε ο συνεργάτης της και έσπευσε να τον ρωτήσει εάν έχει συμβεί κάτι που δεν το γνωρίζει.

«Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να «παγώνει» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να απαντάει με ένα ωραιότατο ΜΠΙΠ.

Read More

And More