O Αριστομένης Γιαννόπουλος στο ΤLIFE: Μιλά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απαντά αν την έδιωξε από το σπίτι

Τη δική του αλήθεια για το χωρισμό του με την  Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  αποκαλύπτει σήμερα στο TLIFE, o Αριστομένης Γιαννόπουλος  O πλαστικός χειρουργός μιλώντας στο Tlife αποσαφηνίζει τα πράγματα και διαψεύδει κατηγορηματικά, τα όσα έχουν ειπωθεί, ότι δηλαδή  εκείνος έδιωξε την Αλεξάνδρα από το σπίτι τους. Εξηγεί στο Tlife ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα στο γάμο τους, πήραν την απόφαση να μείνουν για λίγο χωριστά, τονίζοντας πως αυτό που κάνουν είναι ένα διάλειμμα στη σχέση τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Διάβασε όσα είπε στο Tlife  για τον χωρισμό του με το γνωστό μοντέλο ο Αριστομένης Γιαννόπουλος:

“Οπως κάθε ζευγάρι έχουμε και εμείς τα θέματά μας και αποφασίσαμε να μείνουμε λίγο χώρια. Να κάνουμε  ένα διάλειμμα . Μένουμε χωριστά αλλά έχουμε πολύ καλές επαφές. 
-Ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι εσείς διώξατε την Αλεξάνδρα από το σπίτι…. 
Όχι αυτά είναι φήμες, δεν έγινε τίποτα από αυτά. Είμαστε απόλυτα καλά, μεταξύ μας, είμαστε σε επικοινωνία  και μιλάμε κανονικότατα, ούτε την έδιωξα, ούτε τίποτα, αυτά είναι φήμες. 

-Καυγαδίσατε όπως ειπώθηκε και ξεκίνησαν όλα;

Δεν συνέβη κάποιος καβγάς, όλα ήταν απόλυτα συνειδητά, μια χαρά και έχουμε και πολύ καλές επαφές”… αρκέστηκε να πει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός 

Read More

And More