O Σπύρος Πώρος στο TLIFE: “Στο GNTM θυσιάζουν τα παιδιά στο βωμό της τηλεθέασης και του πλουτισμού”

Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, οργισμένος, κατακεραυνώνει το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και μιλώντας στο TLIFE ξεσπά για τα παιδιά, τα οποία αναγκάζονται να ποζάρουν γυμνά, με τους συντελεστές του παιχνιδιού να τα θυσιάζουν στο βωμό της τηλεθέασης και του πλουτισμού, όπως χαρακτηριστικά, μας είπε.

“Δεν πιστεύω γενικότερα ότι θα πρέπει οι άνθρωποι της τηλεόρασης που σκοπό έχουν τον προσωπικό τους πλουτισμό, να εκθέτουν, με αυτόν τον τρόπο, νέα παιδιά που η νεανική τους ματαιοδοξία, γενικά, κάποιο όνειρο, που έχουν, τα οδηγεί σε αυτές τις εκπομπές. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι 18χρονα παιδιά εκτέθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο πανελλήνιο, στην τηλεόραση. Γενικότερα θα έπρεπε τα παιδιά να τα προφυλάξουμε και όχι να τα θυσιάζουμε στο βωμό της τηλεθέασης και του πλουτισμού”.

 

Ο διεθνούς φήμης, φωτογράφος, σχολιάζοντας την γυμνή φωτογράφιση, των νεαρών διαγωνιζόμενων μιλά για ψυχολογικό εξαναγκασμό των παιδιών, τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν στις κάμερες την αμηχανία τους, ότι ένιωθαν άβολα και ότι είναι ανήθικο και απαράδεκτο να θεωρείται το γυμνό, απαραίτητο, για την καριέρα ενός μοντέλου.

“Αυτό που έγινε, χθες, με τη φωτογράφιση αυτή δείχνει εξαναγκασμό, κυρίως ψυχολογικό. Τα παιδιά αυτά, έτσι όπως φάνηκε, έδειχναν ότι ένιωσαν άβολα, δεν ένιωσαν άνετα να κάνουν αυτό το πράγμα. Γενικότερα αυτή η διαστρέβλωση ότι είναι αναγκαίο να κάνεις γυμνό σε αυτή τη δουλειά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτη και ανήθικη. Γιατί παρά πολλά μοντέλα δεν κάνουν γυμνό, εγώ για παράδειγμα δεν έκανα ποτέ γυμνό” πρόσθεσε ο Σπύρος Πώρος.

Ο Σπύρος Πώρος ρίχνοντας τα βέλη του στη κριτική επιτροπή του reality μοντέλων καταλήγει: “Νομίζω ότι ήταν λάθος από την πλευρά των κριτών, να επιλέξουν αυτό το πράγμα, πραγματικά ήταν ατυχές, αυτό το γεγονός. Το να υπάρχει αυτή η σοβαροφάνεια και να κάνουν αυτά τα σχόλια για τα σώματα των παιδιών, δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά και ανασφάλειες, τα οποία, αργότερα οδηγούν σε άλλα μονοπάτια, πολύ επικίνδυνα, νομίζω ότι τα Ελληνόπουλα πρέπει να προστατεύονται από αυτά τα μονοπάτια και γενικά από όλες, αυτές, τις κακές επιρροές”.

Read More

And More