O Υπάτιος Πατμάνογλου αγκαλιά με τον 26ημερών γιο του – Ευτυχισμένος ξανά, μετά την τραγωδία

Όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον νεογέννητο γιο του βιώνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που γνωρίσαμε και η ιστορία του άγγιξε τις καρδιές μας, μέσα από την τραγωδία που έζησε. Έχασε τη σύζυγο και το 3χρονο παιδί του, στο θανατηφόρο τροχαίο με την Porche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη, της εταιρίας Jumbo, Γιώργος Βακάκης.

Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου που μας πέρασε ο Υπάτιος Πατμανόγλου έγινε πατέρας, ξανά για δεύτερη φορά. Η όμορφη σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή με την οποία παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί της, ένα κοριτσάκι τον Φεβρουάριο του 2019 του χάρισε ένα δεύτερο παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι στις 14 Αυγούστου,πριν από ένα μήνα περίπου. Ενεργός στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανέβασε λίγη ώρα, πριν μία φωτογραφία, η οποία δείχνει τον ίδιο, να κρατά αγκαλιά τον μόλις, 26 ημερών, γιο του.

 

Μάλιστα όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του δημοσίευσε μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού γράφοντας:
«Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού και Υπεραγία Θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πριν από τρία χρόνια, είχε χάσει την 33χρονη σύζυγό του και τον 3χρονο γιο του στο φρικτό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, παραμονές Καθαράς Δευτέρας. Ήταν ο μόνος που γλίτωσε από το φριχτό τροχαίο κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, η σύζυγός του, το 3 ετών παιδί τους, ο οδηγός της Porche Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός, φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Read More

And More