Ricky Martin: Κινδυνεύει με φυλάκιση 50 ετών – Για αιμομιξία τον κατηγορεί ο ανιψιός του

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Ricky Martin καθώς ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν πως ο Πορτορικανός δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
Ο μηνυτής του Ρίκι Μάρτιν, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι άλλος από τον 21χρονο ανιψιό του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες. Ο Σάντσες κατηγορεί τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι και αυτή την ώρα, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Μάρτιν κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

 

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο Σάντσες, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν.

Read More

And More