Ricky Martin: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό του

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση πριν μερικές εβδομάδες πως ο Ricky Martin και ο σύζυγός του, Jwan Yosef παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου.

Ο διάσημος τραγουδιστής παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό στην Telemundo, όπου μίλησε για την απόφασή του να διαλύσει τον γάμο του.

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», ανέφερε για τη σχέση του με τον πρώην του, τονίζοντας πως είναι «καλύτερα από ποτέ».

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν «Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;» γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας. Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν, «Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει», είπε ο Ricky Martin για την αντίδραση των παιδιών του.

«Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί, πρωινό» εξομολογήθηκε ο Ricky Martin στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιό του.

Φωτογραφίες: Getty Images

Read More

And More