Rihanna: Ποιος είναι ο σύντροφός και πατέρας του παιδιού της ASAP Rocky

H Rihanna μετά από μία περίοδο έντονης φημολογίας, πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, κάνοντας νέα εμφάνιση με τον σύντροφό της, A$AP Rocky αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα, η οποία αποδεικνύει ολοφάνερα την εγκυμοσύνη της.

Όπως αναφέρει το TMZ, οι δυο τους ήταν φανερά λαμπεροί και χαμογελαστοί στο Χάρλεμ (την πατρίδα του). H Rihanna και ο ράπερ A$AP Rocky δεν έμειναν έξω για πολύ, αφού μετά την παρουσία των φωτογράφων και τις χαμηλές θερμοκρασίες, επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης ανακοίνωσε και η ίδια η Rihanna δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από τη νέα της έξοδο στον λογαριασμό της στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ποιος είναι ο A$AP Rocky

Ο διάσημος ράπερ με το όνομα Rakim Athelstone Mayers γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1988. Ο A$AP Rocky είναι παγκοσμίου φήμης ράπερ και παραγωγός δίσκων που κατάγεται από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ο 33χρονος σταρ είναι μέλος του γκρουπ της hip hop, ASAP Mob, από όπου υιοθέτησε το παρατσούκλι του.

Η καριέρα του Rocky ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2011 όταν το single του, «Peso» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, το τραγούδι άρχισε να ακούγεται στο ραδιόφωνο. Στη συνέχεια, ο ράπερ κυκλοφόρησε το ντεμπούτο mixtape του: Live. Love. A$AP. Η επιτυχία του mixtape του οδήγησε σε μια δισκογραφική συμφωνία με τις πιο σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες παγκοσμίως.

Το 2021 ψηφίστηκε από το αμερικάνικο GQ, ως ο πιο «σέξι άντρας στον πλανήτη», ενώ πολλοί του έχουν δώσει τον τίτλο, fashion icon.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη Rihanna

Ο A$AP Rocky μπορεί πριν την σχέση του με την διάσημη τραγουδίστρια να μην είχε συζητηθεί τόσο, ωστόσο μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, δεν σταμάτησε να απασχολεί τα ξένα Μέσα.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρώτη φορά το 2018, όταν οι δυο τους κάθισαν μαζί στην επίδειξη του οίκου Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Μέχρι το τέλος του 2020, οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί σε πολλά events, ενώ έκαναν διακοπές μαζί στα Μπαρμπάντος. Μάλιστα λίγο καιρό αργότερα οι δυο τους εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι σε διακοπές τους να φιλιούνται πάνω σε σκάφος επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο Met Gala. Και παρόλο που ο ράπερ την αποκαλεί ως «τη μία και μοναδική», στο παρελθόν δεν έχει κρύψει τις κακές συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια αλλά και μια σειρά από διάσημες πρώην συντρόφους.

Τα σκληρά παιδικά χρόνια και η φυλακή

Ο 33χρονος ράπερ γνώρισε από μικρός τη σκληρή πραγματικότητα. Ο μπαμπάς του μπήκε στην φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών όταν ο ίδιος ήταν μόλις 12 ετών, ενώ να χρόνο αργότερα, ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, καθώς ο αδερφός του δολοφονήθηκε.

Ο ίδιος ωστόσο, τότε δεν μπορούσε να σκεφτεί πως πολλά χρόνια μετά θα είχε προβλήματα με τις Αρχές. Ήταν Ιούλιος του 2019 όταν ο A$AP Rocky βρέθηκε στις σουηδικές φυλακές. Ο A$AP Rocky τέλεσε υπό κράτηση από τις αρχές Ιουλίου, ενώ η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την εμπλοκή του σε επεισόδιο στη Στοκχόλμη, που συνέβη πριν από την εμφάνισή του σε Μουσικό Φεστιβάλ. Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media τον έδειχναν να ρίχνει βίαια στο έδαφος έναν άνθρωπο, να τον χτυπά και να τον κλωτσάει. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο ράπερ ενήργησε όντας σε αυτοάμυνα.

Μπορεί να ήταν φυλακισμένος, αλλά ο A$AP Rocky έχει μια ενέργεια που δεν μπορεί να συγκρατήσει. Πριν από τη σύλληψή του, είχε κάνει περιοδεία. Τα σόου του έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ξεσηκώνουν το κοινό, να τους κάνουν να χορεύουν και να χάνονται στον ρυθμό. O Rocky τρέφεται από την τρέλα, βουτώντας συχνά από τη σκηνή στο χάος των θεατών. «Το να τον βάζεις σε ένα κελί φυλακής είναι σαν να προσπαθείς να θέλεις να έχεις μια πυρηνική αντίδραση εκτός ελέγχου. Δεν είναι καλός στο να κάθεται ακίνητος» έγραφε χαρακτηριστικά το διεθνούς κυκλοφορίας αντρικό περιοδικό GQ.

 

Μετά από τριήμερη δίκη, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή της ετυμηγορίας. Τελικά κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή δύο χρόνων υπό όρους που δεν επέβαλε περαιτέρω φυλάκιση. Στην απελευθέρωση του ράπερ μάλιστα είχε συμμετοχή και ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter, «ο Σουηδός πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν με διαβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πολίτης και τραγουδιστής της ραπ, A$AP Rocky θα έχει μία δίκαιη αντιμετώπιση». Με τη σειρά του ο Τραμπ διαβεβαίωσε τον Σουηδό πρωθυπουργό ότι ο A$AP Rocky δεν σκοπεύει να φύγει από την χώρα χωρίς την καταβολή εγγύησης.

Τους μήνες που ακολούθησαν μετά την αποφυλάκισή του ράπερ, ο ίδιος είχε έναν σκοπό: Να κρατήσει τον εαυτό του απασχολημένο. Δούλεψε. Προσευχήθηκε. Και ως fashion icon, σχεδίασε μια συλλογή με προδιαγραφές για την σχεδιάστρια Marine Serre.

Οι μέρες στη φυλακή δεν ήταν κάτι σκληρό για τον Rocky. Σε ηλικία 16 ετών, πέρασε δύο εβδομάδες στο νησί Rikers επειδή πυροβόλησε με όπλο εναντίον ενός νταή της γειτονιάς στο Χάρλεμ, όπου και μεγάλωσε. 

Οι σχέσεις με διάσημες γυναίκες

Ο A$AP Rocky έγινε γνωστός το 2012 και από τότε έχει συνδεθεί ερωτικά με πολλά διάσημα ονόματα. Μεταξύ αυτών, το μοντέλο Σανέλ Ιμάν, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2012 έως το 2014, αλλά παράλληλα φέρεται να ήταν και με την Rihanna κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής.

Ο ίδιος ήταν σε σχέση και με την εκρηκτική τραγουδίστρια Rita Ora, με πολλούς να τον κατονομάζουν σεξιστή, όταν έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο «Better Thing» για εκείνη. Το 2017 η The Sun αποκάλυψε πως ο A$AP Rocky απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με την Kendall Jenner σε πάρτι στο Παρίσι.

Πηγή φωτογραφιών: Splash News

 

Read More

And More