Rihanna: Συνελήφθη ο σύντροφός της Asap Rocky λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Νέα προβλήματα φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν ξανά η Rihanna και ο σύντροφός της Asap Rocky, οι οποίοι αναμένουν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγες μέρες. 

Λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διάσημο ράπερ να έχει απατήσει την εγκυμονούσα τραγουδίστρια με μια στενή συνεργάτιδά της – φήμες οι οποίες διαψεύστηκαν – μόλις έγινε γνωστό πως ο Asap Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, οι αστυνομικοί του τμήματος του Los Angeles και μέλη της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ συνέλαβαν τον 33χρονο, που είχε φθάσει στις ΗΠΑ με ιδιωτικό αεροσκάφος από το νησί της Καραϊβικής, όπου είχε πάει για διακοπές με τη Rihanna.

Η αστυνομία ερευνά τον Asap Rocky, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, για την πιθανή εμπλοκή του σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, την 6η Νοεμβρίου, στο Hollywood. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο ράπερ και άλλα δύο άτομα το προσέγγισαν με ένα περίστροφο, ενώ περπατούσε στον δρόμο, μεταδίδει το NBC.

Το θύμα κατέθεσε επίσης ότι ο A$AP Rocky τον πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές και μια σφαίρα τον τραυμάτισε στο αριστερό του χέρι, λέει το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο μια έκθεση της αστυνομίας.

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τον A$AP Rocky και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Los Angeles δεν έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν σε αίτημα να σχολιάσουν.

Read More

And More