Rihanna: Χώρισε με τον Asap Rocky λίγο πριν γεννήσει; Το τρίτο πρόσωπο και η αλήθεια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση που θέλει τη Rihanna να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, Asap Rocky, ο οποίος είναι και πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Την στιγμή που όλοι πίστευαν πως η διάσημη σταρ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, απολαμβάνοντας την εγκυμοσύνη, έσκασε η φήμη για τον χωρισμό της αλλά και για απιστία του συντρόφου της.

Οι φήμες έχουν πάρει φωτιά μετά τον ισχυρισμό ενός fashion influencer σε ένα tweet το βράδυ της Πέμπτης 15/4, ο οποίος αποκάλυψε πως ο γνωστός ράπερ απάτησε την έγκυο τραγουδίστρια με την σχεδιάστρια παπουτσιών, Αμίνα Μουάντι.

Μέχρι στιγμής όμως, ούτε η Rihanna αλλά ούτε ο Asap Rocky έχουν τοποθετηθεί δημόσια για όσα έχουν γραφτεί, ωστόσο, οι θαυμαστές τους ανυπομονούν για μία δήλωσή τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η ιδιοκτήτρια της Fenty Beauty το 2020 κυκλοφόρησε μία σειρά παπουτσιών σε συνεργασία με την Αμίνα Μουάντι, η οποία είχε δηλώσει: «Ήθελα να δημιουργήσω παπούτσια που αντιπροσωπεύουν τη μούσα και το brand: δυνατή, αλλά φινετσάτη και θηλυκή».

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στα διεθνή media, οι φήμες για χωρισμό ανάμεσα στην Rihanna και τον Asap Rocky… είναι ψευδείς! Οι φίλοι του ζευγαριού διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι ο ράπερ απάτησε την διάσημη τραγουδίστρια και αναφέρουν πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Read More

And More