Sex and the City: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η τεράστια αλλαγή των πρωταγωνιστριών

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες, χωρίς ωστόσο την Kim Cattrall. Η συνέχεια του “Sex and the City” έρχεται και η Carrie, η Miranda και η Charlotte επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες χωρίς ωστόσο την αγαπημένη της παρέας, Samantha Jones.

Οι τρεις τους θα πρωταγωνιστούν στο «And just like that», που μέσα από τα συνολικά 10 επεισόδιά του, θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό τη ζωή των τριών γυναικών μετά την πρώτη νιότη τους, καθώς πλέον έχουν περάσει τα 50…

Το βράδυ της Παρασκευής, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της δημοφιλούς σειράς Sarah Jessica Parker δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την προετοιμασία του Sex and the City, όπου ποζάρει με τις δύο συμπρωταγωνίστριές της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

 

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο, οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν αλλάξει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που τις είδαμε μαζί στην τελευταία ταινία του Sex and the City. H Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis έχουν κλείσει τα 50 τους και μεγαλώνουν όμορφα, ενώ η τηλεοπτική Miranda αποχωρίστηκε το φλογερό κόκκινο χρώμα στο μαλλί της και τα άφησε λευκά.

Read More

And More