Sophie Turner: Καυτά φιλιά με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ολυμπίας μετά το διαζύγιό της με τον Joe Jonas

Όλα δείχνουν πως η αιτία που η Μαρία Ολυμπία και ο περιζήτητος Βρετανός εργένης Peregrine Pearson τράβηξαν χωριστούς δρόμους είναι η διάσημη ηθοποιός Sophie Turner.

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο «βόμβα» της πρωταγωνίστριας του Game of Thrones από τον Joe Jonas – με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά – η Sophie Turner απαθανατίστηκε μαζί με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ολυμπίας.

Οι δυο τους αντάλλασσαν καυτά φιλιά μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Παρισιού ενώ μάρτυρας ανέφερε πως τους είδε στον σταθμό Gare du Nord να μιλάνε και να γελάνε.

 

Ο Peregrine Pearson επέστρεψε στο Δυτικό Λονδίνο και όταν το περιβάλλον του ρωτήθηκε για τον δεσμό με την Sophie Turner, η απάντηση ήταν μία: ουδέν σχόλιο.

Πριν έναν μήνα, ο τραγουδιστής Joe Jonas κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με την Sophie Turner να φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική ζωή της. Από την άλλη, ο Peregrine, ο οποίος είναι κληρονόμος του 4ου υποκόμη Cowdray και έχει οικογένεια αξίας 224 εκατ. λιρών, χώρισε από την Μαρία Ολυμπία, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Read More

And More