Squid Game – Jung Ho-yeon: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς που προκαλεί φρενίτιδα;

Το Squid Game είναι η σειρά του Netflix που έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που κυκλόφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου έχει ως βασική υπόθεση ένα παιχνίδι με έναν και μοναδικό κανόνα… αν χάσεις, πέθανες.

Το κορεατικό δράμα-θρίλερ παρουσιάζει μια σειρά από έντονες σκηνές, μακάβριες σκέψεις αλλά και πολλά μηνύματα για την πραγματική ζωή. Το Squid Game ή αλλιώς το Παιχνίδι του Καλαμαριού κατάφερε να αναδείξει και μια σειρά νέων ηθοποιών που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσου από τα πρώτα της κιόλας επεισόδια. Μια από αυτές είναι και η Jung Ho-yeon που με το ταλέντο και την ομορφιά της κατάφερε να χαρακτηριστεί ως το next best thing.

Η Jung Ho-yeon στο Squid Game υποδύεται τη Βορειοκορεάτισσα Kang Sae-byeok. Η Jung Ho-από  την πρεμιέρα κιόλας της σειράς είδε τους followers της στο Instagram να πολλαπλασιάζονται, φτάνοντας σήμερα να μετρά πάνω από 16 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακόλουθους.

Η καριέρα της 27χρονης όμως Jung Ho-yeon ξεκίνησε μέσα από τη βιομηχανία της μόδας. Η ενασχόληση της πρωταγωνίστριας του Squid Game, που κατάγεται από τη Σεούλ, ξεκίνησε, όταν εκείνη ήταν ακόμη 16 ετών.

Σύμφωνα με το W Magazine, το 2013 συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του Korea’s Next Top Model και παρότι αποχώρησε στα πρώτα επεισόδια, επέστρεψε λίγο αργότερα καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Η Jung Ho-yeon αυτή τη στιγμή είναι και το κεντρικό πρόσωπο της Louis Vuitton αλλά αυτό δεν είναι το πρώτο project μόδας που την αφορά.

Λίγο μετά την επιτυχία της στο Korea’s Next Top Model, η Jung άρχισε να δέχεται προτάσεις στον χώρο του μόντελινγκ και έγινε ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν στα catwalks των πιο γνωστών οίκων μόδας, όπως των Opening Ceremony, Chanel και Louis Vuitton. Ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα και φωτογραφήσεις σε τίτλους περιοδικών όπως Vogue Girl Korea, Nylon Korea και ELLE Wedding, ενώ έχει ποζάρει για το εξώφυλλο των Vogue Japan, Vogue Korea, W Korea και Harper’s Bazaar Korea.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Πώς όμως από τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφήσεις βρέθηκε να είναι η πρωταγωνίστρια μιας εκ των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix;

Αυτό θα λέγαμε πως έγινε μάλλον τυχαία αφού μετά από ένα δοκιμαστικό που είχε κάνει ο μάνατζερ της Jung Ho-yeon της ανακοίνωσε ότι είχε πάρει τον ρόλο, και η ίδια παρόλο που χάρηκε, ταυτόχρονα αγχώθηκε αφού αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που θα δοκιμαζόταν στον χώρο της υποκριτικής.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι μπόρεσα να αποδεχτώ τον χαρακτήρα της Sae-byeok χωρίς μεγάλες δυσκολίες, γιατί έχουμε αρκετές ομοιότητες. Το 2016 και εγώ έφυγα από την Κορέα, για να συνεχίσω την καριέρα μου ως μοντέλο στο εξωτερικό και πέρασα πολύ χρόνο μόνη μου. Εκείνη την εποχή, το συναίσθημα που ένιωθα περισσότερο ήταν η μοναξιά. Αυτό το αίσθημα μοναξιάς ενώ προσπαθείς να επιμείνεις σε έναν στόχο και ενώ παλεύεις να ζήσεις, δεν είναι και τόσο διαφορετικό» έχει πει η ίδια για τον ρόλο της στη σειρά.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο Squid Game

Ο χαρακτήρας της Jung στο Squid Game, η Kang Sae-byeok, παρουσιάζεται ως εκείνον μίας νεαρής αποστάτριας από τη Βόρεια Κορέα, που παλεύει να βρει χρήματα για να βοηθήσει τον μικρό αδερφό της και να φέρει κοντά τους μητέρα του, η οποία βρίσκεται ακόμα στη Βόρεια Κορέα. Είναι αρκετά απόμακρη, δυναμική και με μια ευαισθησία καλά καμουφλαρισμένη λόγω των όσων έχει ζήσει. Η Jung σε συνέντευξή της στην Korea Herlald δηλώνει πως ταυτίζεται με την Kang Sae-byeok και αυτός είναι ο λόγος που την έκανε να μοιάζει λες και ασχολείται με την υποκριτική για χρόνια.

Read More

And More