Stan: Συντετριμμένος με τον θάνατο του Mad Clip – “Πρώτα χάσαμε τον Παντελή και τώρα…”

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Stan στο βίντεο που δημοσίευσε λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση θανάτου του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα εντελώς ξαφνικά έπειτα από τροχαίο που είχε.

Ο Stan λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν βρισκόταν μαζί με τον γνωστό ράπερ στο πάρτι που έκαναν δυο καλοί τους φίλοι και συνεργάτες για τον γάμο τους.

O γνωστός τραγουδιστής που ακόμα δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, εμφανίστηκε συντεντριμένος στα stories του αποκαλύπτοντας πως αυτό το τραγικό συμβάν του έφερε στο μυαλό την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη που είχε χάσει τη ζωή του επίσης σε τροχαίο λίγα χρόνια πριν.

“Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα. Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά, παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το αμάξι σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο” είπε βουρκωμένος ο τραγουδιστής.

 

Read More

And More