Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε στον γάμο τους – Βίντεο

Stan και η αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με θρησκευτικό γάμο.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο, τον γάμο τους. Το μυστήριο τελέστηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή. (δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη του τραγουδιστή)

Το ζευγάριεπέλεξε τη μέρα αυτή να έχει στο πλευρό του μόνο λίγους φίλους και συγγενείς. Και οι δυο έφτασαν στο Μοναστήρι συνοδευόμενοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κέντρο της περιοχής. (δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη της νύφης)

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Στράτου Αντιπαριώτη (Stan), Βασίλης Πέτρου και η φίλη της Βέρας Σωτηροπούλου, Παρύσατις Κατηρίδου.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Πέτρο Πυλαρινό και τους Alcatrash στο τραγούδι ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες της.

Read More

And More