Stefania: Μάγεψε το κοινό με την εμφάνισή της στα Όσκαρ της Ολλανδίας

Τα 56α τηλεοπτικά Όσκαρ της Ολλανδίας, «Gouden Televizier-Ring Gala» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Βασιλικό θέατρο «Carre» στο Amsterdam.

Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της χώρας, πραγματοποιούνται παρουσία της πολιτικής ηγεσίας και μεταδίδονται ζωντανά στο κρατικό κανάλι Avotros.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Η Stefania ερμήνευσε στην έναρξη της βραδιάς την μεγάλη επιτυχία του Bruno Mars «24K magic» και μαζί της στην σκηνή εμφανίστηκαν δύο από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της χώρας, η Emma Heesters και η Karsu.

H 18χρονη Ελληνίδα pop star, είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ολλανδία με τη δική της τηλεοπτική εκπομπή, εμφανίσεις στα σημαντικότερα σόου και τραγούδια που γνωρίζουν ραδιοφωνική επιτυχία.

Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, η Stefania θα επισκεφτεί και πάλι την Ελλάδα για να συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια που θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα αλλά και για να προωθήσει το νέο της Ευρωπαϊκό single που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Read More

And More