Super Κική: Χώρισε μετά από έξι μήνες σχέσης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Super Κική, όπου εξομολογήθηκε συγκλονιστικές στιγμές που έχει ζήσει στη ζωή της.

Παράλληλα, η Super Κική αποκάλυψε ότι χώρισε με τον σύντροφό της Βίκτωρα μετά από μόλις έξι μήνες σχέσης, γιατί ανακάλυψε ότι μιλούσε με άλλες γυναίκες μέσα από τα social media.

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Super Κική στο OK!

Αν κατάλαβα καλά από stories σου στο Instagram, τώρα είσαι σε σχέση;

Όχι, έχω χωρίσει.

Και ο Βίκτωρας που ανέφερες στο βίντεο;

Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή «Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά “Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;». Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου…

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί;

Έξι μήνες. Τον περίμενα να τελειώσει τον στρατό. (σ.σ. ήταν φαντάρος στην Κύπρο.) Δεν με στενoχώρησε που το έκανε αυτό, με στενoχώρησε που είναι έτσι όλοι οι άντρες. Και κάποιες γυναίκες.

Το προσωπικό μου κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια γιατί βλέπω τρεις κατηγορίες αντρών: Ο «θέλω να γίνω και εγώ γνωστός» –δηλαδή με το που σηκώσεις κάμερα κινητού θα έρθει να καθίσει δίπλα σου–, ο «βρήκαμε να φάμε» και ο «νιώθω μηδέν και για εκδίκηση και μόνο θα μιλήσω με δέκα κοπέλες» – η περίπτωση που είχα τώρα. Για όλους αυτούς δεν έχω καλύτερο από να δώσουν μια μέρα 12 ευρώ!

Δηλαδή;

Να πληρώσουν ένα εισιτήριο σε παράστασή μου (σ.σ. κάνει stand up comedy). Πόσο χάρηκα που στην τελευταία παράσταση ήταν ένας πρώην μου, με τον οποίο τα είχαμε δυο χρόνια και με το που έγινα γνωστή τρελάθηκε. Μου ‘χε πει «στη ζωή σου δεν θα καταφέρεις τίποτα, θα γίνεις παντού ρεζίλι με τις βλακείες που λες στα stories». Τώρα ήρθε να με δει και πλήρωσε και εισιτήριο! Το ίδιο είπα και στον Βίκτωρα. «Εύχομαι μια μέρα να πληρώσεις 12 ευρώ! Τίποτα άλλο».

Read More

And More