Survivor 2024 – Ντάνιελ Νούρκα: Ποιος είναι ο ηθοποιός από την Αλβανία που εισέβαλε στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Ντάνιελ Νούρκα ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2024 χθες, Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

O 27χρονος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, δηλώνοντας έτοιμος για τον στίβο μάχης.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor 2024, ο Ντάνιελ Νούρκα είχε μιλήσει στο Fay’s Time.

«Είπα το «ναι» στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω να θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο»

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». 

Ο Ντάνιελ Νούρκα γεννήθηκε στην Αλβανία και σε ηλικία 5 ετών μαζί με τους γονείς του ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή είχε έρθει μόνο ο πατέρας του και στη συνέχεια, ήρθε όλη η οικογένεια, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά τους.

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στο Κιάτο, ενώ στα 18 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι η υποκριτική και το ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συγκυρίες για αρκετό καιρό δε του επέτρεπαν να ασχοληθεί με αυτά.

Τελικά αποφάσισε να γραφτεί σε μια σχολή υποκριτικής και εκ τότε όλα πήραν τον δρόμο τους. 

«Ως ηθοποιός έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις για λίγο μια διαφορετική ζωή. Σε μία ζωή πολλές διαφορετικές ζωές. Είναι μαγικό να καταφέρεις να μπεις στο ρόλο και να γίνεις κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτό είναι για μία-δύο ώρες. Να ταξιδεύεις μέσα στις ζωές των άλλων σ’ έναν κόσμο που πλάθει κάποιος άλλος», είχε πει ο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξή του στο Down Town. 

Το modeling υποστηρίζει πως μπήκε αναπάντεχα στην ζωή του, όταν μία φίλη του τον πρότεινε σε ένα πρακτορείο μοντέλων και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι στο χώρο της μόδας.

Σε άλλη συνέντευξή του, ο Ντάνιελ Νούρκα έχει μιλήσει και για τον ρατσισμό που βίωσε λόγω της καταγωγής του.

« Είμαι από την Αλβανία, λόγω της καταγωγής μου έχω βιώσει bullying και ρατσισμό. Οι γονείς μου δυσκολεύτηκαν όταν άλλαξαν χώρα, ειδικότερα ο πατέρας μου ο οποίος βρέθηκε ως οικονομικός μετανάστης να ζητά τα βασικά, ψωμί και νερό, χωρίς κάποιον γνωστό να ζητήσει μία βοήθεια» είχε εξομολογηθεί. Ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως και την περίοδο που έψαχνε σπίτι τον είχαν απορρίψει λόγω καταγωγής.

Όσο για τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν: «Έχω κάνει διάφορες δουλειές: σέρβις, φυλλάδια, σε συσκευαστήριο, διανομή ηλεκτρικών συσκευών. Ήθελα να έχω το δικό μου χαρτζιλίκι. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού», είχε αποκαλύψει ο Ντάνιελ Νούρκα σε συνέντευξή του στο Open.

Ντάνιελ Νούρκα – Τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, την περίοδο που προβαλλόταν το σήριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Τζένη Καζάκου. Ωστόσο, ο Ντάνιελ Νούρκα τα είχε διαψεύσει.

Ο νεαρός ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ευτυχισμένος και ερωτευμένος χωρίς όμως να επιθυμεί να προβάλλει τη σχέση του προς τα έξω.

Read More

And More