Survivor All Star: Επιστρέφουν και «διψούν» για μια ακόμα νίκη – Οι σύντροφοι και οι ζωές των νικητών σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star! Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με τους δημοφιλείς παίκτες που πέρασαν μέχρι σήμερα, από τον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσα στη λίστα με τους παίκτες για το Survivor All Star και οι τέσσερις από τους πέντε νικητές του ριάλιτι, μετά την απόφαση του Ντάνου να μείνει εκτός παιχνιδιού.

Δες τρέιλερ για το Survivor All Star και την επιστροφή των νικητών:

Ηλίας Γκότσης – Ο νικητής του Survivor2 και η επιτυχία στο Tik Tok

Ο Ηλίας Γκότσης κέρδισε τον τίτλο του νικητή και το έπαθλο του Survivor το 2018.

Ο επιχειρηματίας – personal trainer, μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, συνέχισε να ασχολείται με την γυμναστική, ενώ διατηρεί και δικό του γυμναστήριο στο Νέο Ψυχικό. Το καλοκαίρι του 2019 τον είδαμε  σε ρόλο παρουσιαστή στην εκπομπή του OPEN, «Μεσημέρι #yes» μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Έκτοτε ο Ηλίας Γκότσης μπήκε δυναμικά στο TIK TOK , μέσα από το οποίο αρκετές φορές γίνεται viral για τα βίντεο και τις ατάκες που δημοσιεύει, εμπνευσμένος από την επικαιρότητα αλλά και τα βασικά προβλήματα ενός νέου εργένη.

@iliasgkotsis Όταν τρως κόλλημα με το νέο σου παιχνίδι! @Rubik’s Cube #rubiks_official #game #foryoupage #foryou #funny #fyp #fy ♬ Cartoon-like rhythmic jazz – Kohrogi

 

@iliasgkotsis Πολύ άντεξα και σήμερα #foryoupage #foryou #fyp #fy #comedy ♬ Merry-Go-Round – from ‘Howl’s Moving Castle’ – Joe Hisaishi

Κατερίνα Δαλάκα – Η αθλήτρια που επέστρεψε και νίκησε στο Survivor 3

Την Κατερίνα Δαλάκα την γνωρίσαμε τηλεοπτικά, μέσα από από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor το 2018 από το οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης. 

Την επόμενη χρονιά, η γνωστή αθλήτρια του στίβου, επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Έκτοτε η Κατερίνα Δαλάκα έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τους χωρισμούς της από τον επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκο με τον οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι. Μια σχέση για την οποία η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor αποφεύγει να μιλά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σάκης Κατσούλης – H νίκη στο Survivor 4 και η επανασύνδεση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ ως μεγάλος νικητής του Survivor 4.

Ο επιχειρηματίας που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με το ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor, ήρθε αρκετά κοντά με την πρώην σύντροφό και συμπαίκτριά του στο reality,  Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Κατά την διάρκεια του Survivor το πρώην ζευγάρι έκανε την απόλυτη ανατροπή, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση του.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένουν μέχρι και σήμερα μαζί, ενώ βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Στάθης Σχίζας – Ο επιτυχία στο Survivor 5 και η Σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τον περασμένο Ιούλιο το Survivor 5 ρίχνει αυλαία με τον Στάθη Σχίζα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του μεγάλου νικητή.

Ο γοητευτικός 30χρονος ο οποίος έχει αποκτήσει μια κόρη από την πρώην σύντροφό του, στον τελικό του ριάλιτι επισημοποιεί για πρώτη φορά τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στάθης Σχίζας, όπως ανακοίνωσε κατά τη νίκη του, θα δώριζε ένα μέρος του χρηματικού επάθλου σε παιδιά με καρκίνο. Οι εξελίξεις που ακολούθησαν στην προσωπική του ζωή ήταν ευχάριστες, καθώς λίγους μήνες μετά τον τελικό του Survivor ο Στάθης μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα δίπλα στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα.

Φωτογραφία από το σπίτι του ζευγαριού

Ο νικητής του Survivor 5 βρίσκεται στις τελικές προετοιμασίες για την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα συμμετέχουν στον All Star κύκλο του παιχνιδιού.

Το Survivor All Star έρχεται στον ΣΚΑΪ με τους τέσσερις νικητές να «διψούν» για μια μεγαλύτερη νίκη! Θα καταφέρουν να φτάσουν ξανά μέχρι τέλους ή θα έρθουν αντιμέτωποι με τις στρατηγικές των συμπαικτών τους;

 

Read More

And More