Survivor All Star – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι αντιδράσεις των φίλων της μετά την απρόσμενη αποχώρηση – Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Προς έκπληξη όλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star, καθώς ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Η 35χρονη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες και μάλιστα στο Survivor του 2017 ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε στην τελική τετράδα. Αυτό όμως είναι το Survivor All Star και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κατάφερε να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

Όπως ήταν επόμενο, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς το τηλεοπτικό κοινό θεώρησε άδικη την αποχώρηση της δημοσιογράφου τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

Την δυσαρέσκειά τους όμως εξέφρασαν και οι στενοί φίλοι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως η Λάουρα Νάργες με την οποία ήταν μαζί στο Survivor 2017 αλλά και ο Γρηγόρης Μόργκαν που φημολογείται ότι είναι ο νέος σύντροφός της.

  • Λάουρα Νάργες

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είχε συμμετάσχει και εκείνη στο πρώτο Survivor με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα στο οποία έγιναν κολλητές.

«Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου, ό,τι κι αν συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά, σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από πλάι μου. Ξέρεις εσύ. Τότε, σε μια άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλο. Ο μόνος σκοπός: να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας. Και να περάσουμε καλά! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. Είμαι περήφανη για ‘σένα μωρό μου. Όλα για καλό συμβαίνουν, πάντα» έγραψε η Λάουρα Νάργες.

  • Γρηγόρης Μόργκαν

Λίγο μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star, ο φημολογούμενος σύντροφός της έκανε αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια ανάρτηση μιας καλής φίλης της, η οποία έγραφε με κεφαλαία γράμματα «Άδικο».

  • Χριστίνα Κανελλοπούλου

Η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη και στενή φίλη της Ευρυδίκης, έγραψε στα social media:

«Είμαι περήφανη για σένα, όχι μόνο για τη στάση σου και το ήθος σου. Αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό σπανίζει, μέσα στην τόση διαφθορά, υποκρισία και αδικία. Είσαι νικήτρια για εμάς, γιατί μέσα στον όχλο, παραμένεις αυθεντική και με αξιοπρέπεια. Τέλος, τέτοιους ανθρώπους να έχετε δίπλα σας! (ειδικά στα δύσκολα) Υ.Γ Σε αγαπώ, η μικρή σου αδερφή».

  • Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η παρουσιάστρια των backstage του Voice και καλή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη τόνισε πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

  • Fipster

Από την άλλη, ο Φίλιππος Ιωάννου κολλητός του Κωνσταντίνου Βασάλου και πρώην συμπαίκτης του στο Asia Express, δεν πίστευε στα μάτια του ότι αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πότε έρχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έρχεται σήμερα, το απόγευμα στην Ελλάδα. Άνθρωποι της παραγωγής της Acun Medya θα την υποδεχτούν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με την πρώτη της εμφάνιση -που πιθανώς να λύσει πολλές απορίες- να γίνεται (όπως άλλωστε συνηθίζεται) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας.

Αναμφίβολα, η άφιξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα πάτρια εδάφη αναμένεται με ενδιαφέρον…

 

Read More

And More