Survivor All Star: Κινδύνεψε με πνιγμό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – «Πάγωσαν» οι υπόλοιποι παίκτες

Σε έναν στίβο μάχης που απαιτεί πολύ μεγάλη σωματική δύναμη κλήθηκαν να αναμετρηθούν πλέον οι παίκτες του Survivor All Star.

Σε μια από τις αναμετρίσεις ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι από την κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά την μάχη, όμως, ο μισθοφόρος των Μαχητών δεν μπόρεσε να επιπλεύσει πάνω στο νερό με αποτέλεσμα να σπεύσουν απευθείας με βουτιά τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης για να τον πιάσουν και να τον σώσουν από έναν ενδεχόμενο πνιγμό.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απομακρύνθηκε αμέσως με τη βοήθεια των συμπαικτών του από την πισίνα ενώ στο σημείο έσπευσε και η γιατρός για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» ομολόγησε ο παίκτης της μπλε ομάδας στη γιατρό για να ξεσπάσει, αμέσως μετά, σε λυγμούς στο έδαφος.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

 

Read More

And More