Survivor All Star: Οι έρωτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο; Τι απαντούν τα ζευγάρια για το come back στο ριάλιτι

Αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Δεκέμβρη. Για πρώτη φορά, οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να μπουν ξανά στον στίβο μάχης.

Και ενώ η λίστα με τα ονόματα φαίνεται να αλλάζει διαρκώς,  η παραγωγή κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τα πρόσωπα που υπέγραψαν το πρώτο συμφωνητικό πριν τις τελικές υπογραφές και το ταξίδι αναχώρησης.

Survivor All Star: Εκεί που ξεκίνησαν όλα

Πέντε χρόνια μετά το Survivor 1 του ΣΚΑΪ και η παραγωγή προσέγγισε από νωρίς τα πιο «δυνατά» ζευγάρια, που όπως όλα δείχνουν, θα βρεθούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου έζησαν τις πιο έντονες στιγμές τους, τους καυγάδες αλλά και τις κόντρες που εξελίχθηκαν σε έρωτα.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο 28χρονος τότε personal trainer και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ το 2017 συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο όπου και κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις αγωνιστικές τους ικανότητες. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική τους ζωή μετά το τέλος του Survivor. 

Η αποκάλυψη της σχέσης 

Λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε δηλώσεις της στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μετά το παιχνίδι δεθήκαμε πάρα πολύ. Με συμβουλεύεται και τον συμβουλεύομαι. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με στηρίζει, τον στηρίζω και θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβεί στη ζωή μου, δεν μπορώ να το ξέρω», δήλωνε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολούθησε η συγκατοίκηση του ζευγαριού, ενώ τον τελευταίο ένα χρόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχεται αρκετά σχόλια στο instagram για την απόφασή της να μην δημοσιοποιεί τρυφερές φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο της «φουντώνοντας» τις φήμες χωρισμού.

Όπως όλα δείχνουν Κωνσταντίνος και Ευρυδίκη βρίσκονται στη λίστα με τους  παίκτες – φαβορί που θα συμμετέχουν στο Survivor All Star.

«Έχει γίνει ένα πρώτο ραντεβού, μια πρώτη συζήτηση να δούμε πως είναι τα πράγματα. Δεν ξέρω αν γίνει, αν πάω πάντως είμαι πολύ μάχιμη, θα βάλω τα δυνατά μου», δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η στιγμή με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συναντά τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη στον Άγιο Δομίνικο, πέρασε στην ιστορία του Survivor ως μια από τις πιο viral στιγμές του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έγιναν οι πρωταγωνιστές του Survivor 4 με τους τηλεθεατές να μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες για τη σχέση τους πριν το παιχνίδι.

Μπορεί αρχικά η συνύπαρξή τους στον Άγιο Δομίνικο να δημιούργησε σύγχυση και πολλά νεύρα στην όμορφη παίκτρια του Survivor η οποία κατάφερε να έρθει και πάλι κοντά με τον Σάκη Κατσούλη δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σάκης και Μαριαλένα είναι και πάλι μαζί, με τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για το Survivor All Star.

«Εννοείται μου έχει γίνει πρόταση. Έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις. Έχει υπάρξει ένα κοινό σημείο, παρ’ όλα αυτά, δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν έχει υπογράψει ούτε η Μαριαλένα από όσο ξέρω, εάν δεν μου λέει ψέματα, γιατί δεν πήγαμε μαζί στο ραντεβού. Οι προτάσεις είναι πολύ τιμητικές και για τους δύο. Όμως επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και το πρότζεκτ ξεκινά μετά από τρεις μήνες, δεν θέλω να πάρω κάποια δεσμευτική απόφαση», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης Κατσούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου

Το φρεσκοερωτευμένο ζευγάρι του Survivor 5 κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στη σχέση του η οποία ξεκίνησε ως εχθρική. Ο 45χρονος Φαρμακοποιός βρέθηκε αρκετές φορές υποψήφιος προς αποχώρηση με τους συμπαίκτες του να κάνουν λόγο για μια «πετυχημένη στρατηγική»  η οποία κράτησε αρκετό καιρό τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

Λίγο πριν το φινάλε του Survivor ήρθε και η μεγάλη ανακωχή στη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν κρυβόμαστε πια. Με την Βρισηίδα είμαστε μαζί, ναι και είμαστε και πάρα πολύ καλά, και δεν είμαστε μαζί μόνο για το Survivor. Είμαστε μαζί και για τη συνέχεια και ανυπομονούμε για αυτή τη συνέχεα, γιατί όταν θα επιστέψουμε στον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα», δήλωνε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού το ζευγάρι απόλαυσε τις πρώτες του κοινές διακοπές στην Χαλκιδική. 

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Σπύρος Μαρτίκας παραδέχτηκε: «Έχουν καταλάβει όλοι πως αν πάμε κάπου θα πάμε μαζί με την Βρισηίδα και όχι ο καθένας χώρια. Νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνίζονται τα ζευγάρια μαζί. Για να υπάρξει και το αναμενόμενο αποτέλεσμα για την παραγωγή θα πρέπει τα ζευγάρια να χωριστούν, είτε σε ομάδες, είτε ο ένας από τη μία και ο άλλος από την άλλη ομάδα. Δεν είναι στο χέρι των παικτών. Εκεί είναι και το μυστικό, πώς θα δεχτεί ο κάθε χαρακτήρας την ήττα, τη νίκη και το έπαθλο που θα κερδίσει».

Μέχρι στιγμής κανένα από τα παραπάνω ζευγάρια δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Read More

And More