Survivor: O Περικλής Κονδυλάτος δεν άφησε ασχολίαστο το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας

O Περικλής Κονδυλάτος, μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης και να σχολιάζει μέσα από το instagram όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό. Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Δευτέρας, και φυσικά ένα από τα πράγματα που σχολίασε είναι το τεστ εγκυμοσύνης που έγινε στην Μαριαλένα. (δες εδώ τι είπε η Μαριαλένα για το τεστ εγκυμοσύνης)

Η νεαρή κοπέλα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της προσωπικής της ζωής αναγκάστηκε λόγω ενός πρηξίματος που είχε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμίζουμε πως η Μαριαλένα λίγο πριν μπει στο Survivor ξεκίνησε μια σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη ενώ πριν λίγο καιρό στο ριάλιτι μπήκε ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης με τον οποίο ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια. 

Μάλιστα από τη μέρα που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγω για μια ενδεχόμενη επανασύνδεσή τους παρά το γεγονός πως εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Έτσι το τεστ εγκυμοσύνης δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το κοινό αλλά και από τον Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος δημοσίευσε ένα Instastory με τη νεαρή κοπέλα και έναν πελαργό και έγραψε, “Ποιος είναι ο πατέρας όμως;”

 

Read More

And More