Survivor: Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε spoiler και πρόδωσε τον νέο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Γιώργος Λιανός, όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor ανακοινώνει στις δύο ομάδες πως στο Tουρικό Survivor ετοιμάζουν πάρτι ένωσης, μιας και το ριάλιτι γυρίζεται ταυτόχρονα με το ελληνικό.

Στο νέο αγώνισμα επάθλου η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο μεγάλο πάρτι ένωσης με τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Ένα έπαθλο το οποίο μπλε και κόκκινοι παίκτες θέλουν διακαώς προκειμένου να ξεφύγουν για λίγο από την σκληρή καθημερινότητα στην παραλία.

Ατζούν Ιλιτζαλί – Το instagram έδωσε Spoiler

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η κόκκινη ομάδα είναι εκείνη η οποία κερδίζει το αγώνισμα έτοιμη να διασκεδάσει στο μεγάλο πάρτι.

Ωστόσο μέσα από το βίντεο που ανέβασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο instagram στο πάρτι παρευρέθηκαν και οι δύο ομάδες όπου και διασκέδασαν στο πιο – ξεχωριστό μέχρι στιγμής- έπαθλο για το Survivor.

Survivor – Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο ριάλιτι επιβίωσης

Το όνομά του είχε ακουστεί από τις αρχές του φετινού Survivor, ωστόσο το βίντεο του Τούρκου παραγωγού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του, καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται ήδη στο ριάλιτι, αφού κατάφερε να βρεθεί στο πάρτι ένωσης διασκεδάζοντας με τους συμπαίκτες του.

Survivor – Κι άλλοι νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Όλες τις λεπτομέρειες για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο Survivor παρουσίασε η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη:

 

 

 

Read More

And More