Survivor: Δεν άργησε ο πρώτος τσακωμός Μυριέλλας Κουρεντή – Γιώργου Κατσαούνη – «Δεν σέβεσαι τίποτα»

Το βράδυ του Σαββάτου 19/3 παρακολουθήσαμε την νέα ανακατάταξη των ομάδων στο Survivor.

Οι αλλαγές σε Διάσημους και Μαχητές έφεραν εντάσεις και κλάματα σε κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι χάρηκαν ιδιαίτερα, έχοντας στο πλευρό τους τους αγαπημένους τους φίλους.

Μία από τις αλλαγές που συζητήθηκε αρκετά, ήταν η προσθήκη του Γιώργου Κατσαούνη στην ομάδα των Διασήμων, καθώς από εδώ και πέρα θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με την Μυριέλλα Κουρεντή. 

Οι δύο παίκτες που η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, ήρθαν κοντά, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλο και υποσχέθηκαν πως θα αφήσουν πίσω όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Η κόντρα όμως, δεν άργησε να επιστρέψει.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor o Γιώργος Κατσαούνης νευρίασε με τη Μυριέλλα Κουρεντή όταν αντιλήφθηκε ότι εκείνη δεν φοράει τον σταυρό που της είχε χαρίσει.

«Στη Μυριέλλα είχα δώσει έναν σταυρό και αυτός ο σταυρός έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Αυτό που θα πω είναι πως τα δώρα δεν δωρίζονται. Επειδή πιστεύω ότι αυτός ο σταυρός που της έδωσα μέσα στο παιχνίδι για να την φυλάει ο Άγιος Εφραίμ, που τον έχω και προστάτη, να πάει και χαμένος, δηλαδή να τον αφήνει στην τσάντα και να μην τον φοράει για να μην πει ο κόσμος πως φοράει τον σταυρό του Τσακατσούκα, θα τον πάρω πίσω να τον φοράω εγώ», είπε με έντονο ύφος ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Ο Γιώργος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται. Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι κατάλαβε και από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν θέλω να συνεχιστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε. Μακριά και αγαπημένοι. Θα πάρω μία απόσταση». 

Read More

And More