Survivor: Δες τι έκαναν οι διάσημοι παίκτες λίγο πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο – Βίντεο

Λίγες πλέον μέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Survivor 5. Οι παίκτες ταξίδεψαν για Άγιο Δομίνικο πανέτοιμοι να ζήσουν την δική του εμπειρία στο Survivor το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ.

Πρώτοι αναχώρησαν οι Μαχητές οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κουκουλωμένοι και αμίλητοι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της παραγωγής.

Survivor – Δες ΕΔΩ τη λίστα με τους Μαχητές παίκτες

Ακολούθησαν οι Διάσημοι παίκτες οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης 21/12 αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να βρίσκεται εκεί εξασφαλίζοντας στιγμιότυπα

 

Τι έκαναν λίγο πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο; 

Οι περισσότεροι έκαναν από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, άλλοι πέρασαν χαλαρές στιγμές αποχαιρετώντας τα κατοικίδιά τους στο σπίτι, ενώ το μενού περιελάμβανε αρκετό φαγητό, από μακαρονάδες και πίτσες μέχρι σούσι. 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τελευταίες στιγμές στην Αθήνα αγκαλιά με τον σκύλο της και καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Πανέτοιμος για Survivor  κάνοντας μια γρήγορη επίσκεψη στο κομμωτήριο για το τελευταίο του κούρεμα πριν τον Άγιο Δομίνικο.

Ελισάβετ Σπανού: Τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Η τραγουδίστρια η οποία ασχολείται με τον αθλητισμό σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει πως προπονείται καθημερινά, αφού η γυμναστική είναι μέρος της ζωής της. Όλα εύκολα για την Ελισάβετ Σπανού στα αγωνίσματα του Survivor.

Βαλάντης: Λιβάνισε πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός τραγουδιστής κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα media με τις δηλώσεις του, αφού ο όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Θα καταφέρει να βρεθεί στο επίκεντρο του φετινού Survivor;

Βρισιήδα Ανδριώτου: Αγκαλιές και χάδια με τα σκυλάκια της. Την γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η αγάπη της για την μόδα και την ομορφιά την οδήγησαν και στον χώρο του modeling εξασφαλίζοντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην σκληρή πραγματικότητα του Survivor;

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Κούρεμα, ξύρισμα, η τελευταία του επίσκεψη στον κουρέα τα είχε όλα. Πανέτοιμος ο γνωστός ηθοποιός να ανταπεξέρθει στις δυσκολίες του Survivor, μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το γνωστό μοντέλο, μέχρι στιγμής δεν διαθέτει τηλεοπτική εμπειρία, ενώ το Survivor φαίνεται να αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ίδια. Τις τελευταίες στιγμές της πριν τον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά τις πέρασε αγκαλιά με τον γάτο της.

Την ομάδα με τους Διάσημους παίκτες συμπληρώνουν,  η Μυριέλλα Κουρεντή, η Αθηνά Ευμορφιάδη, Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Απόστολος Ρουβάς οι οποίοι αποχώρησαν για Survivor χωρίς να κάνουν αναρτήσεις στα social media.

Το πετυχημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ επιστρέψει σε μια αδύναμη σεζόν για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης – Θα καταφέρει το Survivor 5 να κάνει την ανατροπή στη σεζόν της μυθοπλασίας;

Survivor – Τελευταία Νέα:

Survivor: Οι Διάσημοι έφτασαν αποφασισμένοι στον Άγιο Δομίνικο – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Survivor: Στον αέρα του ΣΚΑΙ το τρέιλερ με τους Μαχητές να μιλούν πρώτη φορά στην κάμερα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώην σύντροφός του διαψεύδει τη συμμετοχή της στο Survivor

Read More

And More