Survivor: Επιστρέφει στην Ελλάδα η Χριστίνα Κεφαλά – Η αλλαγή στην εμφάνισή της και αυτό που ζήτησε από τους followers

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και χθες παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, «αδειάζοντας» με τον δικό της τρόπο τον Σάκη Κατσούλη. Όπως είπε, «ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί αλλά για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ. Είναι και λίγο του φαίνεσθαι οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί. Είναι χειριστικός, έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό».

Διάβασε εδώ ακόμα: Χριστίνα Κεφαλά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πρώην παίκτρια του Survivor!

Η νεαρή brand ambassador από το Μενίδι επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο look στα μαλλιά! Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, την είδαμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα και να ζητά από τους διαδικτυακούς της ακολούθους να της μεταφέρουν όσα γίνουν στο Survivor και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Είμαι στην αναμονή για Ελλάδα, δε μπορώ να δω το επεισόδιο και θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιοι θα είναι υποψήφιοι» ακούγεται να λέει στο story της.

Read More

And More