Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Με οριστική αποβολή κινδυνεύει μετά την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια

H κίνηση του Γιώργου Κατσαούνη να επιτεθεί στον Τάκη Καραγκούνια λόγω μιας παρεξήγησης που έγινε ανάμεσά τους με αφορμή τα παπούτσια του δεύτερου φαίνεται πως τον έφερε αντιμέτωπο με κάποιες ποινές.

Η συμπεριφορά αυτή του Γιώργου Κατσαούνη παραβίασε κάποιους από τους βασικούς κανόνες του Survivor γι’ αυτό και ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν τον χθεσινοβραδινό αγώνα επάθλου ζήτησε από τον Γιώργο Κατσαούνη να αποχωρήσει από τον στίβο μάχης.

Επίσης, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Γιώργος Κατσαούνης θα παραμείνει εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή που θα του επιβληθεί.

Τι κι αν αργότερα προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

 «Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί»  ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Read More

And More