Survivor – Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε φεύγει για Άγιο Δομίνικο για τον νέο κύκλο

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο The Voice, ενώ αποκάλυψε πότε θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Για τη νέα συμμετοχή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο The Voice, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Η Βάλια ήταν πολύ καλή στα backstage του The Voice, δεν είχα όμως τη χαρά να κάτσω να τη δω λίγο στο μόνιτορ να δω τι κάνει μέσα στο family room, αλλά έχω εκεί τους δικούς μου ανθρώπους έκανα μία διερευνητική και εντάξει της κάναμε λίγο πλακίτσα να τη χαλαρώσουμε να μην αγχωθεί».

Όσον αφορά το Survivor και το πότε θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είπε: «Αν είναι ο Ατζούν κάτω ξέρω ότι θα του ζητήσω μια χάρη και θα την κάνει. Η αναχώρησή μου θα είναι πολύ σύντομη. Με το τέλος του Voice ,θα έχω 5-6 ώρες» είπε για το αν θα επιστρέφει στην Ελλάδα για να βλέπει την οικογένειά του αλλά και για το πότε θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Για τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ανέφερε: «Δεν ξέρω τίποτα παιδιά. Ούτε ημερομηνίες ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι το φετινό Survivor θα είναι πιο μαζεμένο από το περσινό και μέχρι στιγμής με έχει πάρει αρκετός κόσμος που θέλει να μπει στο παιχνίδι».

Read More

And More