Survivor – Ημιτελικός: Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξανά μαζί – Τα καυτά φιλιά τους

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor στο Γαλάτσι και επιτέλους οι φιναλίστ κατάφεραν να δουν από κοντά ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Στάθης Σχίζας απευθείας εντόπισε στο κοινό την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και «έλιωσε» από έρωτα με το που την είδε. Το ζευγάρι έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση μόλις πριν λίγους μήνες μέσα από το Survivor και από τότε τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η ξανθιά καλλονή δεν σταματούν να μιλούν για τον έρωτά τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιο σέξι από ποτέ βρέθηκε στο Γαλάτσι για να στηρίξει τον σύντροφό της και φιναλίστ του Survivor. Μάλιστα στο τέλος του Ημιτελικού και όταν οι κάμερες δεν έγραφαν οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Δες τις φωτογραφίες: 

 

«Επιτέλους θα δω τον Στάθη από κοντά μετά από 4,5 μήνες. Μου είχε λείψει πάρα πολύ! Τον αγαπάω πολύ και τον στηρίζω! Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους τελείωσε το παιχνίδι. Γιατί και εμείς έξω περνούσαμε δύσκολα, όχι μόνο τα παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη! Δεν θέλω να πάει στο Survivor All Star» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More