Survivor – Ημιτελικός: Το φιλί του Άρη Σοϊλέδη στη Μαρία Αντωνά που δεν έδειξαν οι κάμερες

Το βράδυ της Τρίτης 5/7 η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν την πρώτη τους συνάντηση μετά από έξι ολόκληρους μήνες, στον Ημιτελικό του Survivor που έλαβε χώρα στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Η Μαρία Αντωνά που όλους αυτούς τους μήνες παρακολουθούσε φανατικά τον μελλοντικό της σύζυγο να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και “έκλεινε τα αυτιά” της σε κακοπροαίρετα σχόλια, έβαλε τα καλά της και ετοιμάστηκε για να συναντήσει τον σύντροφό της.

Με το που μπήκε στο στάδιο η Μαρία Αντωνά πλησίασε τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος την υποδέχτηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά ενώ λίγο πριν τους χωρίσει η παραγωγή της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Τη στιγμή αυτή κατέγραψε ένας από τους θεατές που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι και τη δημοσίευσε στα social media με την Μαρία Αντωνά να κάνει αναδημοσίευση του βίντεο.

 

 

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Μαρία Αντωνά είχε κάνει και μια μακροσκελή ανάρτηση για τον αγαπημένο της και το πως βίωσε η ίδια αυτούς τους έξι μήνες απουσίας του. (διάβασε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά)

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More