Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα, αποχωρώντας από τον χώρο του συμβουλίου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκριά της. 

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο οι τηλεθεατές να την ακούσουν, καθώς ουδέποτε προβλήθηκε στο επεισόδιο.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη, ενώ απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε με μάτια κλαμένα στη θέση της και όταν ρωτήθηκε από τον Γιωργό Λιανό τι συνέβη, απάντησε: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε».

Ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται.

Read More

And More