Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Δε φαντάζεσαι με ποιον πρώην παίκτη του Survivor ήταν σε σχέση

Ένας από τους παίκτες που είδαμε να συμμετέχουν σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο λόγος για τον πρωταθλητής καράτε Νίκο Κοσμά ο οποίος είπε ότι παρακολουθεί τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και επιβεβαίωσε πως στο παρελθόν υπήρξε συναθλητής, αλλά και σε σχέση με τη Μαριαλένα.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Παύλο Χρίστου για το faysbook.gr.

Παρακολουθείς τον φετινό κύκλο; Ξεχώρισες κάποιους από τους παίκτες; 

Έχω παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια. Είναι αρκετά διαφορετικό το φετινό από τον κύκλο που συμμετείχα εγώ. Το δικό μας ήταν πολύ αγωνιστικό. Ήμασταν μια επίλεκτη ομάδα από την Ελλάδα ενάντια στην αντίστοιχη της Τουρκίας. Οι περισσότεροι πρωταθλητές και όλοι με αθλητικό υπόβαθρο. Οι ταχύτητες ήταν πολύ υψηλότερες. Από το φετινό αγωνιστικά μου αρέσει ο Ηλίας Μπόγδανος. Νομίζω είναι και από τους λίγους που θα μπορούσε να σταθεί και στο δικό μας. Αυτόν που έχω ξεχωρίσει όμως πιο πολύ από όλους φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει δώσει μια διαφορετική χροιά στο Survivor με το αστείρευτο χιούμορ του και τις ατάκες του. Νομίζω φέτος πως έχει λυθεί και έχει ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του!

Γνωρίζεις προσωπικά κάποιο από τα άτομα που συμμετέχουν; 

Ναι, γνωρίζω αρκετούς. Καταρχάς με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουμε υπάρξει συναθλητές στην ίδια ομάδα. Με τον Γιώργο Ταβλαδάκη που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι είμαστε φίλοι. Έχω γνωριστεί με τον Ηλία και την Χριστίνα.

Έχω μια πληροφορία ότι στο παρελθόν, εκτός από συναθλητής υπήρξες και ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ισχύει;

Ναι, ισχύει. Συνέβη πριν αρκετά χρόνια βέβαια, αλλά ναι ήμασταν σε σχέση για ένα διάστημα. Γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά λόγω του αθλήματος και πριν 9-10 χρόνια ήμασταν και ζευγάρι.

Πώς σχολιάζεις τη συμμετοχή της στο Survivor; Πώς σου φαίνεται η πορεία της σε αυτό; 

Καταρχάς είναι ένα πολύ καλό παιδί και πάντα ήταν πολύ ταλαντούχα αθλήτρια αν και σταμάτησε νωρίς τον πρωταθλητισμό. Νομίζω πως αγωνιστικά είναι από τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στο φετινό Survivor.

Read More

And More